reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Powodzenia Mamusiom i Tatusiom, które chrzczą dziś Pociechy. Abyscie spędzili piękny, rodzinny dzień mimo że pogoda może nie do końca dopisała [emoji4]U nas już miesiąc po chrzcie. Kiedy to minęło? [emoji15]

Wszystkim co dziś chrzcza dzieciaki dużo przyjemności życzę z okazji tak wyjątkowej chwili.

Ja na zajęciach z szamaństwa. Tak ni z gruszki ni z pietruszki chciałam wam powiedzieć coś co mnie zszkowalo. W starożytnym Egipcie jak babka była w ciąży to sikala na zboże. Jak wykielkowal pierwszy jeczmien to zwiastowalo córkę A jak pszenica to na chłopca. Ponoć metoda miała ok 95% skuteczności. W 20 wieku robiono badania i odkryto ta zależność co do zboża i płci. Dla mnie magia :)
Jak będę znów w ciąży to wypróbuje ten patent [emoji12] ciekawe czy się sprawdzi [emoji12]

U nas nocka spoko. Ale przez to przestawienie czasu wydawało mi się, ze Mały co godzinę budził się na jedzenie. Całe szczęście jest apka, która wszystko kontroluje [emoji12]

Dobrej niedzieli [emoji8]

Niektóre z Was są juz po okresie. Okres miałam dwa tygodnie temu mniej więcej a od dwóch dni mam rozowy sluz. Myślę że to owulacyjny ale ja nigdy nie plamilam. Zauwazylyscie jakieś zmiany u Was ? ?... mam nadzieje ze nie zaszłam znowu w ciaze [emoji50]

Ja urodziłam 09.08 i dalej nie miałam normalnego okresu, miałam 2dni plamienie delikatne i tyle, tez sobie wkręcam ciąże. We wtorek wizyta u ginekologa, okaże sie [emoji33][emoji3]

Co do kombinezonów to w 5.10.15 są promocje :)

Dziewczyny, poradzcie. Jestem 2,5mies po porodzie i nadal zdaza mi się plamić leciutko raz na 10-12dni jedną wkładka brudna. Możliwe że tak długo. Nie jest to napewno okres, brzuch nie boli. I tu mam pytanie. Od jutra chciałam zacząć brać tabletki antykoncepcyjne dla kp i nie wiem czy mogę skoro mam te plemienia. Mogę brać jak myślicie?

Dziewczyny, poradzcie. Jestem 2,5mies po porodzie i nadal zdaza mi się plamić leciutko raz na 10-12dni jedną wkładka brudna. Możliwe że tak długo. Nie jest to napewno okres, brzuch nie boli. I tu mam pytanie. Od jutra chciałam zacząć brać tabletki antykoncepcyjne dla kp i nie wiem czy mogę skoro mam te plemienia. Mogę brać jak myślicie?
Myślę, że możesz [emoji4]

reklama
Niektóre z Was są juz po okresie. Okres miałam dwa tygodnie temu mniej więcej a od dwóch dni mam rozowy sluz. Myślę że to owulacyjny ale ja nigdy nie plamilam. Zauwazylyscie jakieś zmiany u Was ? ?... mam nadzieje ze nie zaszłam znowu w ciaze [emoji50]

Ja też miałam dwa tygodnuie temu okres, a od wczoraj znowu mam plamienia..nie wiem co jest :/ miała tak któraś z Was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry