Lustysia
Fanka BB :)
Ja tez próbowałam, ale chyba nie ma sensu jej meczyc, zreszta zobaczymy jak nam to wyjdzie na dluzsza metęTakmoja wcześniej kładła się o 19-20 a teraz od 17 już jest padnięta ale przetrzymuje ja do 18
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez próbowałam, ale chyba nie ma sensu jej meczyc, zreszta zobaczymy jak nam to wyjdzie na dluzsza metęTakmoja wcześniej kładła się o 19-20 a teraz od 17 już jest padnięta ale przetrzymuje ja do 18
![]()
Ja kupiłam Joie ale model mytrax 2w1spacerówka + gondola. Spacerówka jest super, można wozić dziecko na leżąco, dobrze się prowadzi, składa jedną ręką, zajmuje mało miejsca w bagażniku, trochę ciężka. Różni się od tej co ty pokazałaś wagą dziecka, moja do 25 kg.
Ja na szczęście mieszkam w domu i nie będę musiała nosić po schodach . Więc na wagę nie będę zwracać uwagiMój waży 12 kg to chyba znośnie ale ja mieszkam w bloku i jak mam ją nieść do mieszkania to wolę ją w bagażniku zostawićbo fajnie się składa a zabieram samą gondolę. Cybex jest lżejszy ale Joie za to solidniejszy.
Ja tez mam podobny egzemplarzNie chciałam wymyślać, wkręcać sobie czegoś ale w końcu przeczytałam ten artykuł Link do: High Need Babies – wyjątkowe dzieci o wyjątkowych potrzebach i stwierdzam, że moje dziecko w 90% jest high need baby![]()
No ja muszę ją pomęczyć , bo o 17 to deczko za wcześnie na kąpiel i spanieJa tez próbowałam, ale chyba nie ma sensu jej meczyc, zreszta zobaczymy jak nam to wyjdzie na dluzsza metę![]()
Aż tak ?Nie chciałam wymyślać, wkręcać sobie czegoś ale w końcu przeczytałam ten artykuł Link do: High Need Babies – wyjątkowe dzieci o wyjątkowych potrzebach i stwierdzam, że moje dziecko w 90% jest high need baby![]()
Haha jestem w takiej grupie na fb od dawna...nigdy w to nie wierzyłam..dopóki nie urodził się Michał [emoji4]Nie chciałam wymyślać, wkręcać sobie czegoś ale w końcu przeczytałam ten artykuł Link do: High Need Babies – wyjątkowe dzieci o wyjątkowych potrzebach i stwierdzam, że moje dziecko w 90% jest high need baby![]()
Nie, mamy Avent tylko i w sumie co ciekawe on jadł z niej tylko ostatni raz miesiące temu ponad i bez problemu a dzisiaj nie chciał. Poszedł spać obudził się po godzinie i go nakarmiłam z piersi. A tak serio jak mnie nie będzie a będzie głodny to zje pewnie . Córka też tak miała że nie chciała butelki ale jak została z babcią to popłakała ale w końcu zjadła.A próbowałaś butelki medela ze smoczkiem cslmy ? Tam trzeba ciągnąć jak pierś.
Haha , no facet to facet. Ale mój i tak ostatnio wporzadku się zachowywał. Nad ranem bujał mała dwie godziny żeby nawet nie jekla , żebym mogła sobie odespać ;p a twój jak się wytlumaczyl ?![]()