reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
u nas jeszcze nikt nic nie wie o ciąży, chcemy zrobić niespodzianke o trochę ich zaskocZyć :)
Oo, udało się Wam to zachować tajemnicy? Mój mówi o tym każdemu dookoła, nawet kurierowi ;)

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Dziewczyny, a myślicie już nad imionami? ja miałam parę pomysłów dla dziewczynki, a co do chłopaka to nie mam bladego pojęcia. Żadne imię jakoś wyjątkowo mi się nie podoba :D

Heeej :D ja jestem zauroczona imieniem Laura i jeżeli będzie dziewczynka to na 100% te imię wybierzemy. Jeżeli chodzi o chłopca to tu sprawa się komplikuje :p ja myślałam o Adasiu albo Maksymilianie ale mój T. dąsa noskiem więc co do chłopca to pewnie będzie kilka sprzeczek :D

Heeej :D ja jestem zauroczona imieniem Laura i jeżeli będzie dziewczynka to na 100% te imię wybierzemy. Jeżeli chodzi o chłopca to tu sprawa się komplikuje :p ja myślałam o Adasiu albo Maksymilianie ale mój T. dąsa noskiem więc co do chłopca to pewnie będzie kilka sprzeczek :D
Ja brałam pod uwagę Różę lub Michalinę. Lekarz powiedział, że prawdopodobnie chłopak i dopiero od tamtej pory myślę, myślę i nic wymyślić nie mogę ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry