Luiza.
Fanka BB :)
Znacie coś dobrego na zgage oprócz Rennie ?jakieś tabletki bo domowe sposoby są za słabe
Paskudne w smaku, ale dają radę, nie wiem tylko czy to w ciąży można brać, bo o dziwo nie mam jeszcze zgagi. Neo Bianacid
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znacie coś dobrego na zgage oprócz Rennie ?jakieś tabletki bo domowe sposoby są za słabe
Znalazłam informacje ze można także i podczas karmienia piersią :-)Paskudne w smaku, ale dają radę, nie wiem tylko czy to w ciąży można brać, bo o dziwo nie mam jeszcze zgagi. Neo Bianacid
Becik śliczny uniwersalny. Ja kupiłam przy córci Ale używałam krótko bo niewygodnie mi było. Teraz podejrzewam że też tak będzie. Do tego to będzie Lato być może gorące i dzieciaczek może się pocic.![]()
Co sądzicie o takim rożku beciku? Będzie on uniwersalny czy bardziej dla chłopczyka? Bo nie mogę się powstrzymać i chciałam już zamówić.
Wiem, że jest to w miarę uniwersalna rzecz, bo można i w tym nosić dzidziusia na rękach, i używać jako kołderki, może leżeć w tym w łóżeczku, do wózka tez się nada.
Wy kupujecie coś takiego? [emoji848]
![]()

Znalazłam informacje ze można także i podczas karmienia piersią :-)
Gratulacje[emoji4]Heejbyłam dziś na prenatalnych. Kamień z serca - z dzieckiem wszystko ok. Wszystkie narządy wewnętrzne widoczne, serducho bije 165 uderzeń/min, kość nosowa widoczna, przezierność karku 1,5 mm. Dzidzia starsza o 2 dni na podstawie wcześniejszego usg. Ryzyko ze względu na wiek 1:1000, a na podstawie pomiarów 1:5000.
Gdy zapytałam o płeć to lekarz zadał pytanie co bym chciała. Odpowiedziałam że dziewczynkę. Na to lekarz "coś tu odstaje, prawdopodobnie będzie chłopiec". Ale i tak cała szczęśliwa i w skowronkach![]()

Heejbyłam dziś na prenatalnych. Kamień z serca - z dzieckiem wszystko ok. Wszystkie narządy wewnętrzne widoczne, serducho bije 165 uderzeń/min, kość nosowa widoczna, przezierność karku 1,5 mm. Dzidzia starsza o 2 dni na podstawie wcześniejszego usg. Ryzyko ze względu na wiek 1:1000, a na podstawie pomiarów 1:5000.
Gdy zapytałam o płeć to lekarz zadał pytanie co bym chciała. Odpowiedziałam że dziewczynkę. Na to lekarz "coś tu odstaje, prawdopodobnie będzie chłopiec". Ale i tak cała szczęśliwa i w skowronkach![]()
U mnie samopoczucie raz lepiej raz gorzej . Dzisiaj pierwszy raz dzidzia się tak ruszala tak mocniej ze czułam pod ręką nawet mąż raz poczuł, więc jestem szczęśliwa :-) tylko ostatnio często mnie zgaga męczy :-(
nie mogę jeść wielu rzeczy znowu jak nie urok to....