oliwiapatrycja
Fanka BB :)
171 cm ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
171 cm ;-)A ile masz wzrostu?[emoji4]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie boisz się, że bluzki/sukienki będą się zahaczać o te zamki i będą się odznaczać pod ubraniem?171 cm ;-)
Witam wszystkich. Szczególnie te dziewczyny które mnie pamiętają ale i równie serdecznie nowe użytkowniczki które pewnie nie wiedzą kim jestempodczytuje was jak tylko mogę kochane ciesze się na każdą dobra wiadomość ! Pamiętam o was codziennie. Nieustannie życzę zdrówka dla Was i dla dzieciaczków! !!!
troszkę do Was nie pisałam. Mam trochę kłopotów zdrowotnych po całej tej sytuacji i zabiegu. Ale obiecałam że będę zaglądać i czasem się odzywać wiec jestem ściskam was wszystkie sierpnioweczki:* :* :*

NieNie boisz się, że bluzki/sukienki będą się zahaczać o te zamki i będą się odznaczać pod ubraniem?
9.08.18r. [emoji173]️
![]()
Nie dziwię Ci się, absolutnie bym się nie zgodziła na Jarosława hahaha![]()
Dzięki[emoji4] Chciałam się dowiedzieć, czy nie będę wyglądać jakbym miała wodę w piwnicy[emoji23]171 cm ;-)
Kupiłam dzisiaj w biedronce legginsy za 19.90 ,takie ciepłe, i wysokie w pasie prawie pod pępek ,i w brzuszku sporo miejsca wiec trochę można w nich pochodzić ,u dołu mają na nogawkach suwaczki. Dzisiaj mam 17.0 tydzień myślę że koło miesiąca spokojnie jeszcze pochodzę :-)Naprawdę mega wygodne jakby ich na tyłku nie było .polecamZobacz załącznik 839649 Zobacz załącznik 839648 Zobacz załącznik 839650