Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję synka ;-) to pierwsze dzieciątko czy juz kolejne ?A ja byłam dziś u lekarza i okazało się, że mam leżeć jeszcze miesiąc...Za miesiąc będzie decydował, co dalej[emoji4] Jeden pozytyw ten wizyty to, że było widać płeć[emoji16] i będziemy mieć chłopca[emoji16]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Pierwsze[emoji4] dziękuję!Gratuluję synka ;-) to pierwsze dzieciątko czy juz kolejne ?
To możesz spokojnie leżeć i odpoczywać, bo przy dzieciach jak juz są to łatwo by nie było leżeć :-)Pierwsze[emoji4] dziękuję!
A ja byłam dziś u lekarza i okazało się, że mam leżeć jeszcze miesiąc...Za miesiąc będzie decydował, co dalej[emoji4] Jeden pozytyw ten wizyty to, że było widać płeć[emoji16] i będziemy mieć chłopca[emoji16]
Ja mam liczyć z USG prenatalnego, ale różnica 8 dni (z USG termin wcześniej) i pokrywa się to z moją wczesną owulacja i szybkim zagnieżdżeniem (test ciążowy pozytywny w 21dc).U mnie jeszcze 2,5 tyg do kolejnego USG - już nie mogę się doczekać ^^ powiedzcie mi wiek ciąży liczę z tego co mam napisane w mojej kartotece czy z tego co mi wyszło na prenatalnych? Bo różnica jest 3 dni, ale dla mnie to dużonie wiem czy obchodzić nowe tyg dzidziusia w piątek czy w poniedziałek
![]()
Z USG licz wiek ciąży, inaczej potrafi być różnica nawet dwa tygodnie (tak jak u mnie), a USG pokazuje realny wiek maleństwa. Przynajmniej ja tak uważam.U mnie jeszcze 2,5 tyg do kolejnego USG - już nie mogę się doczekać ^^ powiedzcie mi wiek ciąży liczę z tego co mam napisane w mojej kartotece czy z tego co mi wyszło na prenatalnych? Bo różnica jest 3 dni, ale dla mnie to dużonie wiem czy obchodzić nowe tyg dzidziusia w piątek czy w poniedziałek
![]()