reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czas leci kochane. Jeszcze chwilka i będziemy wysyłać zdjęcia ze szpitala ;)
Chciałabym żeby to było już :D

p19u43r8yerdtwen.png

Ja jakoś często zapominam że jestem w ciąży, do porodu jeszcze dużo czasu. Czasem myślę że oby było jak za pierwszym razem bo bardzo dobrze to wspominam:) wi m gdzie chce rodzić i jak więc chociaż tyle;)

A ja w ogóle nie myślę o porodzie. Będzie jak będzie. Zaufam lekarzom i własnej intuicji. I to tyle. Szpital mam tu jeden. Inne 30 km dalej więc mnie to nie dotyczy [emoji14]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie zrobiłam depilację zbędnego owłosienia. Jutro na wizycie trzeba jakoś wyglądać. Niestety depilatorem okolic bikini nie potraktowalam choć przed ciążą dawałam rade całą opitolic [emoji23] [emoji23] .... Miłej nocy życzę ciezaroweczki...

reklama
Kawkowo po weekendzie się witam :)

O porodzie myślę co jakiś czas i się po prostu boję, bardzo bym chciała urodzić sn, ale nie wiem jak się dzieci ułożą i czy w ogóle mi na to pozwolą.

Dziewczyny, nietypowe pytanie... Czy miałyście taki przypadek, że w którymś tygodniu ciąży ustały wam upławy?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja praktycznie w ogóle nie ich nie mam, coś tam ledwie ledwie, ale to czasem. Będę w czwartek u ginka, to mu postękam, ponarzekam i przy okazji się dowiem :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry