Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ciśnienie nie jest bardzo niskieCzy któraś z was też ma takie niskie ciśnienie?
Niby lekarka nic nie mówiła na ten temat ze źle 106/56 to strasznie niskie , ostatnio było 124/74 i zazwyczaj takie miałam a dzisiaj niskie :-/
Ja mam 90 na 53 [emoji14]Czy któraś z was też ma takie niskie ciśnienie?
Niby lekarka nic nie mówiła na ten temat ze źle 106/56 to strasznie niskie , ostatnio było 124/74 i zazwyczaj takie miałam a dzisiaj niskie :-/
To nawet nie wiedziałam , ja ostatnio jakoś mało pije. To jak mało to niskie czyli ?:-)Podobno ciśnienie często związane jest z ilością płynów, jakie się przyjmuje.
![]()
Mnie twardniał brzuch i też dostałam luteinę.Zauważyłam, że od jakiegoś czasu twardnieje mi brzuch i po jakimś czasie ustaje ( tak choćbym mocno się najadla ) też tak.może macie? Nie wiem czy to jest spowodowane moim silnym kaszlem czy czymś innym. Jestem w 14tc. Pozdrawiam
To tez niskie, a często takie masz? :-)Ja mam 90 na 53 [emoji14]
9.08.18r. [emoji173]️
![]()
Nie wiem czy to prawda. Pije minimum półtora litra wody dziennie, do tego czasem dodatkowo soki, herbaty, płyny zawarte w jedzeniu, zupy a i tak 90/50 [emoji14]To nawet nie wiedziałam , ja ostatnio jakoś mało pije. To jak mało to niskie czyli ?:-)
Ja też minimum 1.5l wody. Ale staram się dużo więcej. Odkąd piję więcej, to nawet wyniki moczu mi się poprawiły.Nie wiem czy to prawda. Pije minimum półtora litra wody dziennie, do tego czasem dodatkowo soki, herbaty, płyny zawarte w jedzeniu, zupy a i tak 90/50 [emoji14]
9.08.18r. [emoji173]️
![]()