Maljan
Fanka BB :)
Szczerze, to nie mam znikądTak dobrze napisałaś ,, według mnie" a skąd masz ta inforacje o sledziach i jakie masz na mysli?mam straszną ochotę na śledzie z solanki i szukałam informacji czy można jesc wyszło ze nie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczerze, to nie mam znikądTak dobrze napisałaś ,, według mnie" a skąd masz ta inforacje o sledziach i jakie masz na mysli?mam straszną ochotę na śledzie z solanki i szukałam informacji czy można jesc wyszło ze nie.
Choć raz mi się udało załapać do reszty gromadki. Choć już jestem spokojna przed wizytą. Bardziej czekam na prenatalne by znów tak długo oglądać maleństwo! Już się nie mogę doczekać! [emoji173]️To dużo nas bedzie 5
![]()
Ja kiedyś w ciąży jadlam śledźie w 8 msc w wigilię a miałam wizytę przed świętami i ginekolog zaczęła temat jedzenia żebym nie jadla kapusty czy grzybów itp za dużo bo są ciężko strawne a nie mówiła żebym nie jadla śledzi bo nie można. .Szczerze, to nie mam znikądtylko tak na "chłopski rozum", rozmowy z moją mamą czy właśnie blog mamaginekolog. Więc nie chce Ci nic gwarantować żeby nie było na mnie
ja jadłam kilka razy w ciąży takie w śmietanie i takie w oleju. Kiedy masz wizyte u gina? To możesz zapytać. Ja będę 5 marca, jak nie zapomnę to zapytam
![]()
No mi gin na 1 wizycie już mówiła to co pisałam o surowym mleku i salami ze nie wolno zresztą w każdym poradniku jest to napisane i już wcześniej to wiedziałam a moja mama uważa że to nieprawda bo ona takie coś jadła ale nauka idzie do przodu. Śledzi i tak się nazarlam co nie miara na wigilii potem zaczęłam się zastanawiaćSzczerze, to nie mam znikądtylko tak na "chłopski rozum", rozmowy z moją mamą czy właśnie blog mamaginekolog. Więc nie chce Ci nic gwarantować żeby nie było na mnie
ja jadłam kilka razy w ciąży takie w śmietanie i takie w oleju. Kiedy masz wizyte u gina? To możesz zapytać. Ja będę 5 marca, jak nie zapomnę to zapytam
![]()
Witamy :-)pierwsze dzieciątko? :-)WitajcieTeż jestem sierpniową mamą , mam termin na 24.08. Jestem z okolic Krakowa. Pozdrawiam was serdecznie.
Ja teżChoć raz mi się udało załapać do reszty gromadki. Choć już jestem spokojna przed wizytą. Bardziej czekam na prenatalne by znów tak długo oglądać maleństwo! Już się nie mogę doczekać! [emoji173]️
9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
![]()
Mnie od tej rozmowy teżAż mi się zachciało śledźiale nie mam, poratuje się makrelą w pomidorach z puszki
![]()