Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam tylko usg robione zawsze, jak to jest być "badanym ręcznie"? Ktoś mi wytłumaczy proszę? [emoji16]
Niedługo zacznie sprawdzać ręcznie bo będzie sprawdzał czy szyjka macicy jest zamknięta czy nie ma rozwarcia. Gin do którego chodzę prywatnie mówił, że na następnej wizycie tj. 15.03 zbada mnie ręcznie.Mi nigdy palców nie wkładał tylko ten plastikowy wziernik? Nie wiem jak to nazwaćale na prenatalnych moja obniżona macice zauważył na usg, ogolnie to dopochwowo mi ogląda układ cały wewnątrz
teraz nie miałam może dlatego ze to prenatalne były
Mnie zawsze bada za pomocą wziernika i nie tylko. Bada właśnie macicę. I za każdym razem mam usg dopochwowo.Mi nigdy palców nie wkładał tylko ten plastikowy wziernik? Nie wiem jak to nazwaćale na prenatalnych moja obniżona macice zauważył na usg, ogolnie to dopochwowo mi ogląda układ cały wewnątrz
teraz nie miałam może dlatego ze to prenatalne były
Co za dziwny typ.W 2 poprzednich ciążach lekarz na nfz zawsze mnie badał ręcznie a teraz jakiś dziwny przyszedł, nie pracuje w żadnym szpitalu, jak mu powiedziałam, że mnie kluje e brzuchu i w pochwie oraz że mi brzuch twardnieje to powiedział, że w 5tej ciąży nic mnie już nie będzie bolało i się głupkowato zaśmiał.
Ja chodzę tylko prywatnie, coś słabo o mnie dba hahaNiedługo zacznie sprawdzać ręcznie bo będzie sprawdzał czy szyjka macicy jest zamknięta czy nie ma rozwarcia. Gin do którego chodzę prywatnie mówił, że na następnej wizycie tj. 15.03 zbada mnie ręcznie.
Rozumiem w takim razie dlaczego chodzisz do niego tylko po skierowanie. Nie wiem skąd tacy lekarze się biorą.W 2 poprzednich ciążach lekarz na nfz zawsze mnie badał ręcznie a teraz jakiś dziwny przyszedł, nie pracuje w żadnym szpitalu, jak mu powiedziałam, że mnie kluje e brzuchu i w pochwie oraz że mi brzuch twardnieje to powiedział, że w 5tej ciąży nic mnie już nie będzie bolało i się głupkowato zaśmiał.
Ja też prywatnie..To znaczy, jak chodziłam z NFZ to też byłam badana "kompleksowo"[emoji39]Ja chodzę tylko prywatnie, coś słabo o mnie dba haha