reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mi do połówkowych zostało 2,5 tygodnia, troche sporo, czuje się jak przed 18stka, kiedy to się liczyło dni, żeby tylko szybko zleciało :) później jak już dzidzia się urodzi to będę chciała zatrzymać czas Hahaha, ale na razie to chciałabym żeby te 5 miesięcy zleciało najszybciej jak się da:D ahh, jeszcze ta pogoda nie pomaga, żeby te dni fajnie leciały....
Mi dwa dni do połówkowego :happy:

Ja na łóżeczko poczekam ze względu na miejsce, ale ciuszki i wózek już mam :D myśle ze moja głowa w lato będzie dość obciążona upałami i lepiej sobie zorganizować wszystko wczesniej puki mam te moc :)

Zawszenie śmieszyło takie coś właśnie jak wszyscy naokoło wiedzą że ten ślub Ci potrzebny. Wiadomo że to wygodniej w sensie urzędowym być małżeństwem ale jak się jest nie wierzącym to przysięganie przed Bogiem jest dla mnie jakieś dziwne. Chociaż z drugiej strony znam historię że dziewczyna uwzięła się na ślub kościelny facet był nie wierzący i po naukach przedmałżeńskich znowu zaczął wierzyć, chodzi do kościoła itd. :)

Z innej beczki czy macie jakieś płyty z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży? Właśnie się zastanawiam nad zakupem płyty Edyty Liwiniuk i ćwiczeniami w domu bo jakoś chodzenie gdzieś mi nie wychodzi. Macie coś godnego polecenia??

Miłej niedzieli:)
Ja płyt nie mam, na youtubie jest dużo ćwiczeń, np z Lewandowską :) ja chodze na fitness ale zamierzam też ćwiczyć w domu dodatkowo :)

p19u43r85mf3dc6h.png

reklama
Wczoraj oglądaliśmy też moje stare łóżeczko ale niestety chyba drewno trochę się powyginalo i raczej się niee nada :( szkoda.
Ja już kosmetyki kupuję, ostro rozgladamy się za wózkiem. Boję się że nie zdążymy ze wszystkim a kto wie czy nie urodzi się wcześniej i obudzimy się z ręką w nocniku :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry