Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie widać ze masz 16@karkula309 to było moje pierwsze usg piersi w życiu, badana byłam jedynie palpacyjnie wcześniej. Niewiadomo czy to przez ciążę, ale ręcznie by mi tego nikt nie wykrył bo sam lekarz powiedział, że gdyby miał słabszy sprzęt to by ich nie zauważył (mają ok 3 mm). Po karmieniu mam przyjść na kontrolę.
Kurcze mój suwaczek kłamie dzisiaj zaczęłam właśnie 16 tc
![]()
Ja 6 ^^ standardowo o 11Ale wam fajnie z tym połówkowym.. wyobraźcie sobie że ja mam dopiero 9 kwietnia![]()
Ja 6 ^^ standardowo o 11![]()
Ja dopiero 16 kwietniaO to nie jestem sama z tak odległym terminem. Ktoś jeszcze ma tak późno?![]()
Też bym nie chciała zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę. Wolałabym być wcześniej przygotowana, bo nie wiem jak będę się czuła i jak będę znosiła upały. Póki jeszcze brzuch mały. Chociaż stopy już mnie bolą jak chodzę po sklepach, to co to będzie za kolejne 4kg![]()
najbardziej to chyba mnie korci żeby wózek kupić bo będziemy się rozglądać za używanym.I wcale Ci się nie dziwięMnie aż korci żeby kupować dużo fajnych rzeczy no ale teraz musimy jeszcze parę złotówek dołożyć do wesela i od czerwca może jakieś przygotowania dla dzidziusia ruszą do przodunajbardziej to chyba mnie korci żeby wózek kupić bo będziemy się rozglądać za używanym.
Jak znajdziesz rzeczy które Cię interesują od jednego sprzedawcy/sklepu to jasne że lepiej od razu niż płacić conajmniej 10 zł za każdą wysyłkęI wcale Ci się nie dziwięPóźniej nadrobisz. Ja to myślę, że i tak trochę rzeczy na raz zamówię przez internet, żeby się bardziej opłaciło