Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od nadżerki? Jestes pewna? Nadzerka to nic groźnego, nie jest chyba wywolana infekcja czy bakteriami... ja mam nadzerke i lekarz kazal sie nie martwic. I jak to zakazenie sie skonczylo?Nie piszę tego żaeb nastraszyć, ale ja, na ten przykład, miałam tego pecha, że przez nadżerkę w pierwszym trymestrze Kuba dostał zakażenia wewnątrz macicznego. Ale ja byłam wtedy głupiutką istotką, która kompletnie w nosie miała swoje ciążowe zdrowie, to co ja na początku ciąży wyprawiałam, to woła o pomstę do nieba. Jednakowoż basen to nie jakiś staw na zielonej łące i jeśli żadna z nas nie siądzie na gołych kafelkach tylko na swoim ręczniku, to kłopotu nie będzie. Tym bardziej, że karkula309 masz pozwoleństwo.
Fiorna trzymam kciuki, zdrowie ważne![]()
naturalnie, synek nigdy nie miał pleśniaweka rodziłaś naturalnie czy cesarskie cięcie miałaś? bo czytałam że jak często są infekcje, to mogą u dziecka pleśniawki wystąpić jak naturalnie się rodzi..
Od nadżerki? Jestes pewna? Nadzerka to nic groźnego, nie jest chyba wywolana infekcja czy bakteriami... ja mam nadzerke i lekarz kazal sie nie martwic. I jak to zakazenie sie skonczylo?
Dziewczyny czy wy też macie problem ze wstawaniem z kozetki po usg? Bo ja dostaję jakiegoś ucisku na nerwy że się podnieść nie mogę. Jak tak dalej pójdzie to będę umawiać dwie wizyty bo na jednej będą badane maluchy a na drugiej będę się zwalać z kozetki. [emoji23]
Dziś miałam usg i mogę się pochwalić, że u chłopaków wszystko oki i ważą około 218g i 228g. Za dwa tygodnie już umówione połówkowe aż się doczekać nie mogę. Dziś chłopaki siedzieli do siebie zwróceni buźkami. W pracy aż mnie nosiło tak się doczekać nie mogłam. I znów długie 2 tygodnie do kolejnego "widzenia"... No ale może w końcu zacznę coś im kupować bo jak na razie jedyny zakup ciążowy to adapter do pasów w samochodzie. [emoji16]
Wiesz, ja też miałam kiedyś kłopoty z infekcjami jedna się kończyła kilka tygodni spokoju i znów. Koleżanka sprzedała mi patent, żeby idąc na basen, plażę zakładać tampon, po basenie używać globulki dopochwowe z kwasem mlekowym i powiem ci, że zawsze tak robię od 2 lat i nie miałam infekcji. Nawet teraz w ciąży tak robię idąc na basen.Dziewczyny jeśli rozmawiamy o infekcjach .. ja mam skłonność i przed ciążą i w ciąży ( miałam już grzybicę i bakterie coli ostatnio) jednak uwielbiam chodzić na basen i dostałam zielone światło od pani ginekolog. Myślicie że mogę spróbować ? Niby uważając nie powinnam nic złapać .. a marzę o basenie już sobie wyobrażam ta ulgę w wodzie ..
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno tego już nie produkują. Też kiedyś brałam i najlepiej działało ale gin mówił, że wycofali ale to było ze 2-2,5 roku temuprzy infekcji najbardziej mi pomogł macmiror jakos przy koncu ciazy go brałam co drugi dzien na nocjak dla mnie był najlepszy z tych wszystkich globulek które brałam
ale wiadomo na kazdego co innego działa komus pomoze komus innemu juz nie
![]()