reklama
Ja też się strasznie bałam znieczulenia możesz mi wierzyć panikuje już przy pobieraniu krwi przy 1 porodzie że znieczuleniem zaczęłam "odpływać " najprawdopodobniej skoczyło mi ciśnienie z nerwów jakoś doszłam do siebie przy drugim sama o nie poprosiłam byłam wyluzowana" wiedziałam jak to wygląda i było ok
Anet29
Fanka BB :)
Ja też się strasznie bałam znieczulenia możesz mi wierzyć panikuje już przy pobieraniu krwi przy 1 porodzie że znieczuleniem zaczęłam "odpływać " najprawdopodobniej skoczyło mi ciśnienie z nerwów jakoś doszłam do siebie przy drugim sama o nie poprosiłam byłam wyluzowana" wiedziałam jak to wygląda i było ok
To jest tylko jeden z moich powodow. Moze i jest nienormalna ale wystarczy jak ktos mi przytrzyma nogi i nie moge nimi ruszyc to odrazu krzycze i zaraz placze
Ewelina8989
Aktywna w BB
O to tak jak jaTak ja na Raszei tak jak pierwszy poród![]()
Nie wiem czy ten post do mnie ale mój lekarz przyjmuje na SzopenaKurcze a naprawdę nie chciałabyś spróbować w tej profamilii? Może porozmawiaj z lekarzem skoro i tam przyjmuje
Ja pamiętam że chłopaków urodzilam dosłownie bez bólu aż wstyd mi się było przed rodziną przyznać a z coraz przeszłam piekło
Zawsze radzę dziewczynom znajomym czy w rodzinie znieczulenie zazwyczaj nie sluchaja a później słyszę że zemdlaly z bólu że miały ostatecznie robiona cesarkę albo kleszczowe wyciąganie
Jeśli jest taka możliwość to ja z dobrego serca radzę popytajcie się wtedy jak już są silne bóle przestaje się cierpieć praktycznie czekasz z mężem i położna na wyjście dziecka i jesteś przy tym spokojna

P
pralinka92
Gość
Hej dziewczyny można dołączyć? 
monika121326
Fanka BB :)
JasneHej dziewczyny można dołączyć?![]()
P
pralinka92
Gość
Obecnie 6Jasnejak tam. Który tydzień?
![]()
reklama
D
Deleted member 178340
Gość
Mi pomaga jedzenie jabłek, mandarynek, pomarańczy....A mam pytanie (bo narazie przechodzę jakiś kryzys)jak sobie radzicie z mdłościami i zmęczeniem....bo ja ciągle mam w pogotowiu worek lub miskę ....narazie mam wolne i aż boję się pomyśleć co będzie po świętach