Ankan
Fanka BB :)
Masz rację, że priorytetem niezaprzeczalnie jest zdrowie naszych MaleństwMi tez podpowiadala ale jednak prawdopodobnie chlopczyk troche szkoda ale najwazniejsze ze zdrowe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Masz rację, że priorytetem niezaprzeczalnie jest zdrowie naszych MaleństwMi tez podpowiadala ale jednak prawdopodobnie chlopczyk troche szkoda ale najwazniejsze ze zdrowe![]()
To ja też się swoim pochwalę:Dziewczyny, na poprawę humoru... mój synek [emoji23] Zobacz załącznik 837029
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zwlaszcza ze moje przeczucie sie pomyliloMasz rację, że priorytetem niezaprzeczalnie jest zdrowie naszych Maleństwale wiadomo, że każdej cis tam po głowie chodzi i intuicja cos tam podpowiada.
Tak piszecie o tej płci a ja w sumie nie wiem co bym chciała usłyszeć w tym temacie, mam dni ze jestem nastawiona na córkę a mam dni gdy myślę że drugi syn to jest to [emoji3]
Dobrze ze nie muszę podejmować decyzji [emoji23]

Całkiem podobni [emoji16] Twój tez taki szatan? [emoji1]To ja też się swoim pochwalę:
Zobacz załącznik 837033
Plus zadanie na spostrzegawczość:
Zobacz załącznik 837034
Niee mój grzeczniutkiCałkiem podobni [emoji16] Twój tez taki szatan? [emoji1]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
a miał być kotek domowy a wyszedł jak zwykle podworkowy
jedynie sezon jesien- zima spędza na parapecie
ale teraz taka zima że on już wiosnę poczuł 
takie Sylwestry z tej bajki: Mój egzemplarz to diabeł wcielony, typowy twardziel (co widać na zdjęciu [emoji23]). Nie da sie przytulić ani pogłaskać, bo to dla slabeuszy. Ma swój świat i swoje ścieżki, taki styl [emoji39] ale śpi tylko z moją Córką.Niee mój grzeczniutkitzn. Chyba grzeczniutki. Bo jak przychodzi to najpierw się przymila a potem idzie spać- i tak spi i śpi i śpi a potem jak wstanie to zje i znowu idzie 
a miał być kotek domowy a wyszedł jak zwykle podworkowy
jedynie sezon jesien- zima spędza na parapecie
ale teraz taka zima że on już wiosnę poczuł
Ale fakt bardzo podobnetakie Sylwestry z tej bajki: Zobacz załącznik 837065