Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi było obojętne co będzie to mąż bardzo chciał córkę...był trochę zbity ale już się przyzwyczaił do tej informacjiNo to fajnie, że chłopczyk[emoji4]
![]()
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
KatiNails ja mam już 2 synów oboje mają stueerdzony zespół Aspergera czyli poprostu nadruchliwości boimy się że brat także będzie miał takie en rgiczne geny....Są grzeczni chłopcy sąsąsiadki syn to dziecko anioł [emoji7][emoji7]
![]()
![]()
U mnie mąż cały czas mówi, że obojętnie, byleby było całe i zdrowe[emoji16] Cieszy się z chłopca, ale myślę że z dziewczynki cieszyłby się równie mocno[emoji16]Mi było obojętne co będzie to mąż bardzo chciał córkę...był trochę zbity ale już się przyzwyczaił do tej informacji
Karmienie obowiązkowo. Butelek nawet nie kupuję i się za nimi nie rozglądam, ale smoczkow wtedy też nie? Chciałam mieć jakiś w pogotowiu jako pomoc opcjonalna. Choć ani ja, ani brat smoczkow ponoć nie tolerowalismy. Z laktatorem też się wstrzymam, jakby naprawdę był potrzebny to zawsze można skoczyć i kupić jakiś. Jedyne co na pewno kupię dla własnego komfortu to nakładki na sutki takie sylikonowe, zwiększy to mój komfort, że jakbym umierała z bólu to mam jakieś wyjście. [emoji1]
![]()
[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
No jak by był nawał i musiałabyś odciągnąć, to albo butelką podać dziecku albo wylać. Ale wiess to chodzi o to, że trzeba odciągnąc, bo inaczej może się zrobić jakieś zapalenie piersi czy cośTak myślicie? A co wtedy z tym mlekiem zrobić? Bo nie chciałabym butelek dawać bez powodu... A chyba wylać szkoda
![]()
Zawsze możesz zrobic tak, że upatrzeć sobie jakis a jakbyś miała nawał to partner poleci do sklepu kupićAż tak? To wtedy widzę poważna sprawa. Zacznę patrzeć za laktatorem w takim razie.![]()
![]()
Uwielbiam Twoje podejście do tematu wagi [emoji8]Nie patrz na wagę i cyferki, tylko na to jak wyglądasz. [emoji1] Jeśli jest ok, to znaczy, że waga jest dobra i poszło Ci tam gdzie organizm potrzebował dodatkowych kilogramów
![]()