Maljan
Fanka BB :)
Ja to piłam ale chyba inny smak, bardzo dobreZobacz załącznik 844931 Nie wiem jak wasze kubki smakowe, ale dla mnie to jest bajeczne odkrycie w biedronce
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja to piłam ale chyba inny smak, bardzo dobreZobacz załącznik 844931 Nie wiem jak wasze kubki smakowe, ale dla mnie to jest bajeczne odkrycie w biedronce
Ja też żyje nadzieją że nic się nie zmieniaNo u mnie w sumie 3,3 cm ponoć, a przynajmniej tyle było 21 marca hah [emoji1] mam nadzieję, że nic się nie zmieniło![]()
![]()
[emoji254]Amelia 9.08.18r.[emoji254]
Super gratulujęJestem po połówkowychw końcu wiemy, że będzie to synek
mały pięknie współpracował podczas badania więc poszło sprawnie. Kamień z serca, że wszystko z bobaskiem jest dobrze
waży 434 gramy a ja jestem w 21 tygodniu + 5 dni
![]()
Tez mam blender i tez robie takie cosNie piłam tego ale uwielbiam wszelkie smoothie. Wcześniej korzystałam z sokowirówki ale dużo owoców się wyrzucało .. kupiłam blender kielichowy i teraz robię takie wynalazki . Czasem nawet wrzucę jakaś pietruszkę czy buraka i nawet nie czuć jak dużo owoców jest a zawsze trochę witaminek więcej
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
szczerze mówiąc to aż się boję tego dnia, to moje pierwsze dzieciątko

Ja kupuję i pije codziennie doki cymes z biedronki. Ten co pokazałaś też widziałam i nieraz się zastanawiałam czy nie wziąć ale jakoś z przyzwyczajenia brałam cymes. W poniedziałek kupię ten co pokazałaśZobacz załącznik 844931 Nie wiem jak wasze kubki smakowe, ale dla mnie to jest bajeczne odkrycie w biedronce