reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U Ciebie to pewnie szaleństwo się odbywa jak one we dwie się tam kitłaszą. Jedna drugą szturchnie i się mała bijatyka zaczyna :-D
Dokładnie, parę dni temu tak miałam. Jak jedno zaczęło, to potem zaraz drugie i jak miałam 15-20 minut ciszy, to się zaczynało z drugiej strony :D
Pocieszam się, że jeszcze mnie nie boli, ale za kilka tygodni :)

Oki, dziewczyny, miłego popołudnia Wam życzę :)

reklama
Czy Wasze dzieciaki też ostatnio się mocno uaktywniły?
Zaczynam jutro 24 tydzień i od około tygodnia ruchy są wzmożone, pod wieczór codzienne szaleństwa, a od kilku dni gdy budzę się rano to dzieciak już nie śpi i pierwsze co czuję w swoim ciele to postukiwanie w brzuchu ;)
Moja też non stop w ruchu ,jak się przebudzam po 6 rano na siku to już buszuje w brzuchu i tak cały dzień , czy takie dzieciaczki śpią .. pewnie bardzo mało :D moj maz sie boi że jak się urodzi to nadal jej tak zostanie że będzie cały czas pobudzona i gorszy łobuz jak synek:p a ja dzisiaj mam 25.4 tydzień :)

Ja taki kupuję w komplecie z bebetto.
Tylko wózek bez niego kosztuje 1250 a z nim 1450 więc taniej wychodzi jak się kupuje z wózkiem niż osobno dlatego szkoda , że nie patrzyłaś za wózkiem 3w1. Ale jeśli chodzi o samo nosidełko to jest chwalone :)

Oj mi tam nie szkoda, bo ja mam wózek w idealnym stanie 2 gondole, spacerówka, mega dużo fajne koła i to za 350 zł :) nowy fotelik jest za 400-500 zl, a jak mi się uda to używany znajdę za polowe, wiec bez porównania. Ale ja akurat trafiłam okazje w moim mieście i wózek można było obejrzeć itd, wiec trafiło się idealnie.

Ja miałam mazdę 2 przez 4lata i nic w niej nie robiliśmy tylko klocki, ojej i rozrząd na początku. Daliśmy za nią też. 8000zl, pojeździłam 4 lata i sprzedaliśmy też za 8000zl ja byłam mega zadowolona, zmieniłam auto ba większe z myślą o kolejnym dziecku.

Co do fotelika n
Maxi cosi, ja miałam przy chłopakach i sprawdził się w 100%. Teraz też chcę maxi cosi tule, że z bazą isofix

No i super :) pocieszyłas mnie. My akurat dbamy bardzo o auto, Bartel często sprząta, myje itd i jak ledwo coś się usłyszy, ze coś nie gra z autem to od razu mechanik i robione jest, wiec myśle, że nam tez posłuży 4 lata :)

u mnie tak samo, martwiłam się że nie czuję ruchów, a pierwszy raz poczułam w poniedziałek wielkanocny ;) teraz już coraz częściej czuję jak maluszek się rusza :D najbardziej lubi koło lewego żebra :D jak się przebudzę rano jak mąż wstaje to maluszek też się rusza i nie mogę usnąć ;)
Ja też jakoś w poniedziałek wielkanocny zaczęłam czuć intensywnie i byłam już pewna, że to dziecko.

Czy Wasze dzieciaki też ostatnio się mocno uaktywniły?
Zaczynam jutro 24 tydzień i od około tygodnia ruchy są wzmożone, pod wieczór codzienne szaleństwa, a od kilku dni gdy budzę się rano to dzieciak już nie śpi i pierwsze co czuję w swoim ciele to postukiwanie w brzuchu ;)

U mnie to różnie bywa, ja przez to łożysko z przodu to czuje czasami ruchy, ale są one takie przytłumione i czasami nawet nie ogarniam, że to właśnie dzidzia harcuje [emoji5]

reklama
Do góry