G
gosc12
Gość
To chyba się zapisze rano w poniedziałek. Mimo wizyty na echu i wizyty u swojego lekarza. To chyba lepiej mieć spokojna głowę że się poszlo i sprawdziło nie ?Nie wiem[emoji852] nie czytałam dosłownie nic w necie, bo wiedziałam, że jak się naczytam to będę miała to w głowie. A poszłam na kolejną wizytę i okazało się, że jest już ok[emoji16]Ja bym poszła na twoim miejscu[emoji16] tzn. Ja się nawet nad tym nie zastanawiam tylko idę[emoji4]
U mnie 300 ale o kasę nie chodzi. Bo na dziecku i takim badaniu nie chcemy oszczędzać aż tak. Ale właśnie się zastanawiam bo byłam na echu, 7egi wizyta bo przesunęłam o dwa tygodnie żeby iść ze swoim i 9 lub 10 by było badanie. Raczej się zdecyduje. A owinąć się pępowina to chyba może nawet później nie ? I będzie to widział zwykły lekarz na późniejszych USG ?Ja bym zrobiła. Tzn u mnie to koszt 180 zł, ale lekarz z certyfikatem. Wszystko dokładnie sprawdzi. Jeśli u Cb wyszła asymetria też lepiej sprawdzić. Sprawdzi przepływy, czy dziecko się nie owinęło pępowiną. Ja ogólnie robić będę![]()
Ja raz też zamoczylsm usta ale tego nawet pół łykiem nie można nazwaćJa pilam warke radler smakowe i nie ma tam alkoholubadz spokojna ja tez na to patrze
chociaz pare tyg temu lyknelam sobie zwykle od meza i nic mi nie bylo malej tez nie
nie popadajmy w paranoje
![]()