Anulaa88
Fanka BB :)
Co się dzieje?Hej dziewczynki pozdrawiam ze szpitalnego łóżka niestety wolałaby że swojego,muszę was nadczytac i nadrobić zaleglisci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co się dzieje?Hej dziewczynki pozdrawiam ze szpitalnego łóżka niestety wolałaby że swojego,muszę was nadczytac i nadrobić zaleglisci
Ja ogolnie zastanawiam sie nad planem porodu, czy np wyrazac zgode na oksytocyne.No właśnie czytałam dziś o znieczuleniu i nie wiem czy się zdecyduję chociaż do tej pory sądziłam że to dobre rozwiązanie muszę się zastanowić
Kochana co się dzieje????Hej dziewczynki pozdrawiam ze szpitalnego łóżka niestety wolałaby że swojego,muszę was nadczytac i nadrobić zaleglisci
O a to można nie wyrazić zgody? Nie wiedziałam. Ja na samą myśl o porodzie mam dreszcze to moje pierwsze dzieciątko i nie wiem czego się spodziewać. A rodzicielskiej z mężem czy same?Ja ogolnie zastanawiam sie nad planem porodu, czy np wyrazac zgode na oksytocyne.
Mi na każdej wizycie lek. Bada ph tymi papierkami. Wody plusowe mają inne phZ tymi uplawami to są brzydko mówiąc cyrki. Tzn w sumie częste ale bardzo niepokojące. W poprzedniej ciąży w 36tc wręcz cieklo mi po nogach A lekarz twierdził że to nie wody. By się upewnić zakupiłam wtedy wkładki specjalne 2 szt za 50zl... okazało się że lekarz miał rację. Tym razem planuje za kilka tygodni zakupić coś czym będę mogła to sprawdzić. Podobno odpowiednie są papierki lakmusowe. Ale muszę zasięgnąć więcej informacji.
A czemu nie chcesz oksy?Ja ogolnie zastanawiam sie nad planem porodu, czy np wyrazac zgode na oksytocyne.
Ja CC, ale tata po cc kanguruje maluszka. Także na dzień CC będzie brał wolne i będzie ze mną w szpitaluO a to można nie wyrazić zgody? Nie wiedziałam. Ja na samą myśl o porodzie mam dreszcze to moje pierwsze dzieciątko i nie wiem czego się spodziewać. A rodzicielskiej z mężem czy same?
No też nie wiem hehMoze przy tak duzym dzieciuchu jest w stanie cos zobaczyć na swoim marnym sprzecie [emoji14] sama nie wiem jak to jest. Nie interesowalam sie kiedy wypada ale następna wizyta u gina dopiero 28 maja
I to jest na zimę do wózka nie ? I w to jeszcze dzieciaczek w kombinezonie ma być ?