reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Trochę dzisiaj poszalalam :):):)

Załączniki

• 20180423_125657.jpg
    20180423_125657.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 75
  • 20180423_125542.jpg
    20180423_125542.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 79
Spałam tylko 8h a tam 10 stron postów [emoji33] przynajmniej mam jakieś zajęcie na bezsenny czas :)

Dziewczyny czy zdarzają się którejś z was bóle jak na miesiączkę ?
Ja od dwóch dni czuje na dole brzucha takie coś ale to jest bardzo delikatne . To nie nawet ból tylko delikatne odczucie .
W środę miałam wizytę było wszystko dobrze i nawet lekarz uczulal mnie że teraz może brzuszek boleć bo mały rośnie . No i co prawda właśnie od kilku dni kopie coraz mocniej i się zastanawiam czy to nie przez to
Ja mam od czasu do czasu takie bóle i lekarz mi mówił, że to jest w porządku ;)

Ja po wizycie.
Hemo poszła do góry. Przez miesiąc, niewiele ale poszła co u mnie to cud.
Glukoza 73, po 1h 125, po 2h 102 czyli wszystko ok [emoji4]
Do z początku ciąży brakuje jeszcze 1,2kg
To super wieści:) a co ze skurczami, nie powtarzały się od wtedy, szyjka się nie skróciła? Dostałaś pozwolenie na pracę?
chyba zamówię ten krem na rozstępy.Można w ciąży tak?

To super wieści:) a co ze skurczami, nie powtarzały się od wtedy, szyjka się nie skróciła? Dostałaś pozwolenie na pracę?
chyba zamówię ten krem na rozstępy.Można w ciąży tak?
A właśnie [emoji23][emoji23] szyjka ok, mogę wrócić do pracy. Nic niepokojącego się nie dzieje :)

Można można. Używałam w poprzedniej i w tej.

Firma babydream, niemiecka produkcja i firma. Bardzo korzystne ceny, w porównaniu z innymi firmami. Ja kupiłam ostatnio 4 opakowania po 80szt= 320 szt za 17.99 a nawet były ostatnio za 13.99 przecenione.
Dziekuje :)
To nie drogie. Bo wychodzi 3/4 zł za paczkę. :) A pieluchy jakie będziecie używać ? Nie pamiętam czy był już ten temat poruszany :oops:
No to ja bym od tej wagi z karty ciąży chyba liczyła :p
Też tak zacznę. Tyle , że wiem , że przez grudzień i połowę stycznia trochę schudłam z mojej wagi .. no ale nic. W takim razie nie jestem +2 tylko jakieś +5/6kg :o
baby dream extra sensitive wczoraj o nich czytałam :)
Dziękuje :) i same dobre opinie tak ? :)
Kobitki wiedziałyście że jest takie coś jak wiaderko do kąpieli? :D wyskoczyło mi na fejsie i szczena mi opadła ze zdziwienia :-D
Zobacz załącznik 849598
Śmieszne :D nie kupiłabym za nic w świecie :D
Zgubiłam posta to zrobię tak:
@ciichosza pisze:
"Tez coś w tym jest w sumie. Z chodzika i wisiadeł na pewno będę rezygnować i nawet jak ktoś bez mojej wiedzy kupi, to będę dyskretnie sprzedawać, tu mam już zdanie wyrobione. Z szumisia w takim razie pewnie też, i wybiorę jakąś pozytywkę z różnymi dźwiękami i melodiami w sumie. Będzie to bardziej rozsądne myślę."

Właśnie, co do kupowania prezentów bez naszej wiedzy. Pamiętam święte oburzenie szwagierko-teściowej, jak się mnie zapytała, co bym zrobiła jak by mi chodzik kupiła. Jestem bezpośrednia z natury, to odpowiedziałam, że nie używałabym, bo nie akceptuje tego typu gadżetów i że pewne prezenty dla dziecka należy skonsultować z rodzicem. Gdybyście widzieli ten wzrok mojego faceta, który jeszcze bardziej jak synuś mamusi był niż mój mąż, szwagier, szwagierka, no spopieliłoby mnie gdyby oczy mogły zabijać.
To dziwne zachowanie. Bo masz w 100% rację.. no ale tak ludzie myślą. Że kupia co im się podoba lub mają inne zdanie na jakiś temat i tak należy robić. Ale niestety.. matka to matka :) wiec się nie przejmuj bo to Ty wiesz najlepiej co będzie dobre dla twojego dziecka :*

reklama
Do góry