reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A witaminy bierzecie? Ja przez miesiąc mam nie brać takie zalecenie gin i tak się zastanawiam dlaczego, jakoś nie zapytałam go o to.

Koleżanka mi opowiadała jak rodziła. Oczywiście SN ale mały też był długo w kanale. Rodziła 12 godzin. Darła się po nich że już nie może i że chce cesarkę, doszło do tego że wzywali ordynatora. Końcem końców jednak skończyło się porodem naturalnym. Mały miał stożkową główkę po urodzeniu.. Młody ma już 9 lat a ona w dalszym ciągu nie chce nic słyszeć o kolejnym dziecku a ma 32 lata teraz..

Ale jak dziecko jet w kanale rodnym to już za późno na cesarkę z tego co mi wiadomo ale może się mylę...

Nie jestem w stanie nadrobić postów waszych. Dziś już mnie puścili na wolność Jupii lekarz przepisal mi magnez 2x2x2 do końca ciąży trochę mnie to zaskoczyło niby dobrze działa na macice. Czy któraś z was też bierze? 2pytanie co to są te kokony o których piszecie?
Tak, magne b6 3x1, czasami 4x, w zależności jak się czuję [emoji16]
Wiesz co ale ten w Rossmanie to taka zwykła gruszka. Ja z Natalką miałam taką i taki aspirator z rurką i grucha nie zdała egzaminu. Jeszcze się zastanawiam nad tym aspiratorem pod odkurzacz słyszałam że warto przyzwyczaić dziecko od początku do niego.
Ja na pewno będę od razu aspirator do odkurzacza kupować[emoji5] Fajna sprawa [emoji5] u mnie wszyscy znajomi i rodzinka, tylko takiego używa[emoji5]
A witaminy bierzecie? Ja przez miesiąc mam nie brać takie zalecenie gin i tak się zastanawiam dlaczego, jakoś nie zapytałam go o to.
Witaminy, magnez, osobno d3 i k2, czasem jak nie zapomnę to piję jeszcze tran[emoji16]

reklama
Do góry