reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja od trzech dni nie mogę spać ..
A masz rogala do spania ? Jak nie, to podkładając sobie Jaśka pod brzuch jak śpisz na boku. Jak nie miałam poduchy do spania to mi bardzo pomagało.
Malutka się rusza , codziennie ja czuję :)
Mam rogala do spania, jakieś 3 tyg temu chciałam sprawdzić czy lepiej będzie mi sie spało ale bez szaleństwa [emoji3] może teraz jak większy mam brzuszek to się przyda bardziej [emoji23] muszę wypróbować [emoji16] mój mały tez najbardziej szaleje rano i w nocy [emoji23] a co będzie później [emoji4]

reklama
Dziewczyny ja lubię zwykłą wodę niegazowaną , dodaję plasterek cytryny do szklanki [emoji16] piję też soki ale woda mi lepiej podchodzi [emoji23] co do pampersów to będę kupowała dady z biedronki [emoji16] u Was malenstwa tez tak szaleją w brzuszku? Ja wczoraj nie mogłam usnąć a w nocy budzilam sie kilka razy bo jednak brzuch coraz wiekszy i juz niewygodnie jest :( i od 2 tyg dziś sie wazylam i kolejny kg jestem do przodu [emoji3]
Moja szaleje juz w dzien gdy stoje,robie obiad,nawet jak uslyszy psa reaguje :p

Moje panny szaleją średnio raz na godzinę :D Czasami częściej dają popalić, brzuch mi wtedy podskakuje. Dobrze, że jeszcze w nocy mogę spać, brzuch w spaniu nie przeszkadza.
Ale Ci dobrze, ja wlasnie się juz budzę i przeszkadza brzuch chociaż moja mama twierdzi ze wyglądam jakbym nie była w ciąży [emoji23]

Mam rogala do spania, jakieś 3 tyg temu chciałam sprawdzić czy lepiej będzie mi sie spało ale bez szaleństwa [emoji3] może teraz jak większy mam brzuszek to się przyda bardziej [emoji23] muszę wypróbować [emoji16] mój mały tez najbardziej szaleje rano i w nocy [emoji23] a co będzie później [emoji4]
Ja śpię od samego początku z rogalem i do tej pory chwaliłam .. a od kilku dni to zachwalam !! Czasem mały mi się chyba tak ułoży że jak leżę na boku to coś mi uciska w brzuchu . A jak mam rogala między nogami to jest lepiej, a jak jeszcze dopcham kołdrę to już w ogóle nic nie boli :)

Kurde a mi ten rogal przeszkadza. Gorzej mi się z nim śpi[emoji23] może w 8 czy 9 miesiącu będzie wygodniej[emoji23] ja się kręcę z boku na bok, więc tylko mi przeszkadza[emoji5]

Moim zdaniem tez ;) my w ub roku robilismy syrop z kwiatow mniszka lekarskiego ;) pyszny byl, a i pilam syrop z hyczki(kwiaty czarnego bzu) cudowny ❤ robilismy tez nalewke z hyczki.. kurde jakie to dobre na gardlo jest i mega smaczne ;)
Tyle roboty :D nawet bym nie wiedziała gdzie to dostanę, a co dopiero jak zrobić :D

Moja tez i w dzień , czasem kopnie aż zaboli a mam łożysko z przodu, ciekawe jak bym czuła jak bym miała z tyłu :(
No jak kupiłam w lutym i nie miałam prawie brzucha więc tez mi się nie przydawała. Miałam nawet sprzedać , ale chwała Bogu , że zostawiłam. Bo w te trzy noce zbawieniem jest ten rogal. Nie uciskam tak na brzuch i jakoś mogę leżeć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kurde a mi ten rogal przeszkadza. Gorzej mi się z nim śpi[emoji23] może w 8 czy 9 miesiącu będzie wygodniej[emoji23] ja się kręcę z boku na bok, więc tylko mi przeszkadza[emoji5]
Mi tez właśnie przeszkadzal;) muszę teraz wypróbować [emoji16] ja czesto trzymam kołdrę między nogami i dobrze mi się wtedy śpi [emoji16]

Do góry