reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Super :) nad morzem, wieczorem , zorganizować sobie pikniko-romantyczna kolację , spędzić tak urodziny i jeszcze jak by to nie był zwykły pierścionek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ cudownie :):)
Przeglądaj przy nim strony z biżuteria i raz na jakiś czas pokaż i pytaj : ładny ? , Ładny nie ? :D może się uda :D

Hah no dokładnie, do tego winko bezalkoholowe, jakieś truskawki, pizza i wieczór idealny [emoji5][emoji16] a tak będę robiła, żebyś wiedziała. Bo w sumie nie miałam pomysłu co chce na urodziny swoje, a tak nagle kobieta zmienna jest i przypomniałam sobie, ze już trochę zaczęłam się robić elegancka, częściej się maluje sama dla siebie, dbam o pomalowanie pazurków itd to i biżuteria jakaś ładna się przyda [emoji5]

reklama
Hah no dokładnie, do tego winko bezalkoholowe, jakieś truskawki, pizza i wieczór idealny [emoji5][emoji16] a tak będę robiła, żebyś wiedziała. Bo w sumie nie miałam pomysłu co chce na urodziny swoje, a tak nagle kobieta zmienna jest i przypomniałam sobie, ze już trochę zaczęłam się robić elegancka, częściej się maluje sama dla siebie, dbam o pomalowanie pazurków itd to i biżuteria jakaś ładna się przyda [emoji5]
Pewnie , że tak :) ja mam jeden łańcuszek od 3 lat z zawieszką od K i przez to nie mogę założyć innego :D pierścionek mam jeden od niego i noszę zawsze, w ciąży ściągnęłam tylko bo bałam się , że mi palce napuchna. Jeszcze muszę mu pomysł na bransoletkę podsunąć jakoś :D bo nie mam k mi tak łyso na nadgarstku..
Idealny wieczór :* a później kąpiel nago w morzu :D
A wcześniej się nie malowałas ? Jak teraz się malujesz ? :)

Pewnie , że tak :) ja mam jeden łańcuszek od 3 lat z zawieszką od K i przez to nie mogę założyć innego :D pierścionek mam jeden od niego i noszę zawsze, w ciąży ściągnęłam tylko bo bałam się , że mi palce napuchna. Jeszcze muszę mu pomysł na bransoletkę podsunąć jakoś :D bo nie mam k mi tak łyso na nadgarstku..
Idealny wieczór :* a później kąpiel nago w morzu :D
A wcześniej się nie malowałas ? Jak teraz się malujesz ? :)

No to Ty już masz sporą kolekcje w porównaniu do mojej hah :D ale wiadomo zawsze dodatkowy element się przyda. Małe, a cieszy jak cholera [emoji5]

Hah dokładnie tak, i tak mam dylemat jaki strój będę musiała kupić na ten wyjazd. Na pewno kupię go tak tydzień przed wyjazdem, bo za wcześnie to waga i wymiary będą nieadekwatne do prawdy haha.

Nie no, malowałam się, ale tak najrpsosciej, teraz coś tam wydziwiam tzn kupuje i tak po najniższej linii oporu kosmetyki, np z bielendy rozświetlacz taki bezbarwnypod podkład, podkład z bielendy, ostatnio odkryłam coś takiego jak rozświetlacz na poliki u góry jestem zadowolona, tu jakieś cienie do powiek, tutaj kreska i można ruszać na miasto do biedry po zakupy hahah, bo to moje jedyne wyjścia + te z pieskiem łącznie 2 h dziennie spacerowania.

Ja kocyk to chyba sobie odpuszczę ze względu na możliwe upały i zapewne zaduch w szpitalu. Ale wezmę rożek w którym mała będzie mogła sobie leżeć/spać i wezmę poduszkę taka motylek pod głowę i do tego 2 tetrowe kolorowe ładne takiie pieluszki i tym będę przykrywać :) jeśli by się okazało, ze jednak to za mało to wtedy mój przywiezie kocyk :)
A flanelke też bierzesz ? :)

No to Ty już masz sporą kolekcje w porównaniu do mojej hah :D ale wiadomo zawsze dodatkowy element się przyda. Małe, a cieszy jak cholera [emoji5]

Hah dokładnie tak, i tak mam dylemat jaki strój będę musiała kupić na ten wyjazd. Na pewno kupię go tak tydzień przed wyjazdem, bo za wcześnie to waga i wymiary będą nieadekwatne do prawdy haha.

Nie no, malowałam się, ale tak najrpsosciej, teraz coś tam wydziwiam tzn kupuje i tak po najniższej linii oporu kosmetyki, np z bielendy rozświetlacz taki bezbarwnypod podkład, podkład z bielendy, ostatnio odkryłam coś takiego jak rozświetlacz na poliki u góry jestem zadowolona, tu jakieś cienie do powiek, tutaj kreska i można ruszać na miasto do biedry po zakupy hahah, bo to moje jedyne wyjścia + te z pieskiem łącznie 2 h dziennie spacerowania.

Takie drobiazgi najbardziej chyba :) bo od serca kupowane :)
A strój to chyba jednoczęściowy lub dwu i chustę czy coś cieniutkiego żeby okryć trochę brzuch :) są ładne stroje dla kobiet w ciąży :) ja już oglądałam w tamtym roku ale wątpię , że w lipcu zdaze jeszcze jeździć nad wodę czy na basen. Szybciej mi będzie do porodu niż ciepłej wody :D
To fajnie :) ja wcześniej się malowałam mocno , ale od dwóch lat tylko podklad, puder, tusz i kredka do brwi. Czasem cienie i brazer lub róż.
Ale chciałabym umieć się tak właśnie malować jak mówisz, rozświetlacz na policzki, na nos , nie wiem gdzie się tam daje jeszcze. I tak ładnie wykonturowac twarz :)
I zastanawiam się czy jak się pomaluje samym tuszem to czy nie zleje mi się twarz z jasną sukienka na zdjęciu :/

reklama
Do góry