zanka200389
Fanka BB :)
Tak w nogęW nogę grają ?
Może jak by w siatkę grali to bym rzuciła okiem bo lubię grać ale nożna odpadatylko euro oglądałam
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak w nogęW nogę grają ?
Może jak by w siatkę grali to bym rzuciła okiem bo lubię grać ale nożna odpadatylko euro oglądałam
![]()
Ja bioreA bierzecie kocyk i rożek do szpitala ?
Przejzalam teraz zdjęcia sukien w kolorze ecru i śliczny, rzeczywiścieNo wlasnie nie.. ecru jest ladniejszy niz chlorowana bielto elegancki kolor
![]()
I jeden bierzesz ? Czy dwa gdyby dzieciątko zwymiotowalo np ?Ja biorekocyk nie ale rozek.. jest wygodny bo bierzesz dzieciatko do karmienia
![]()
Biore terowkeI jeden bierzesz ? Czy dwa gdyby dzieciątko zwymiotowalo np ?![]()
Kto ogląda ze mną mecz Lech Poznań / Górnik Zabrze ? ???[emoji38][emoji38]
Masakra brak słów[emoji34]Ja A mąż na stadionie
Ale chyba zaraz wyłącze bo zal patrzeć...
A taki szedł zadowolony na ten mecz chce zobaczyć jego mine jak wróciMasakra brak słów[emoji34]
A trzeba to jakoś wcześniej zgłaszać do danego szpitala? Czy normalnie jedziesz do szpitala w danym dniu, niezależnie od tego czy to poród naturalny czy cesarka? Bo w ogóle sie nie orientuje jak to wygląda z tej stronyNienormalnie publicznie
![]()