oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Tak , w styczniu skończyl 3Za szybkoto ile już ma ? Z 3 latka ?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak , w styczniu skończyl 3Za szybkoto ile już ma ? Z 3 latka ?
![]()
Tak , w styczniu skończyl 3![]()
Idz idz ,moze akurat sie podleczyszAle mam nos zatkany , dobrze że mam krople do nosa które mozna brać w ciązy to jutro wezmę, a jak bede chrapać przez zatkany nos i wygonią mnie z sali bo spać nie będą mogli ..nawet nie chce myślec , najchętniej wcale bym nie szła albo za parę dni, ale muszę to może coś podleczą trochę i moze przy okazji zrobią USG to bym na chwile zobaczyła dzidzie
Narazie jak się pytam czy się cieszy że będzie dzidzia to mówi że tak , czasem pomasuje brzuch ale jak to będzie jak się urodzi to się okaze , ale pewnie troche będzie napewno jak to małe dzieckoTeraz będzie córeczka Ci tak rosła :* i nim się obejrzysz będą nastolatkami
Cieszy się na rodzeństwo synek ? Czy zazdrosny troszkę ?![]()
Co powiecie o tym? Chce kupiZobacz załącznik 851636 c akurat ten wzorek i kolor![]()
Mi się podoba różowyKtóry kolor ładniejszy ?
Biały , ecru , popiel , jasny różowy, róż , brudny róż, amarant, czy neonowy amarant ?![]()
Zobacz załącznik 851531 Zobacz załącznik 851532
Ja chyba nie, nie myślałam o tym jeszcze. Wezmę co najwyżej pieluchy tetrowe. Nie chce brać za dużo do szpitala, bo wydaje mi się, że po szpitalu wypadałoby wszystki wyprać w wysokiej temperaturze żeby usunąć zarazki szpitalne.A bierzecie kocyk i rożek do szpitala ?
Z tego co ja wiem to jedziesz do danego szpitala gdzie tylko chcesz. Nie ma rejonizacji, sama sobie wybierasz do jakiego szpitala pojedzieszA trzeba to jakoś wcześniej zgłaszać do danego szpitala? Czy normalnie jedziesz do szpitala w danym dniu, niezależnie od tego czy to poród naturalny czy cesarka? Bo w ogóle sie nie orientuje jak to wygląda z tej strony![]()
![]()