Lustysia
Fanka BB :)
Oj tam kto pierwszy ten lepszy, nie przejmuj sięPo prostu zazdrość, bo chciałaby już być w ciąży ale jej facet na razie nie chce..
Dziękuje. :* Wierzę w to mocno :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tam kto pierwszy ten lepszy, nie przejmuj sięPo prostu zazdrość, bo chciałaby już być w ciąży ale jej facet na razie nie chce..
Dziękuje. :* Wierzę w to mocno :*
Śliczny brzuszekwidać , że nosisz synka
masz taki zgrabny okrąglutki
![]()
Piękna piłeczka
DziekujePiękna piłeczkaMi się podobają duże brzuszki, wiem ze im większy tym ciężej, ale to takie słodkie i miło się patrzy, ze dzidzius tak szybko rośnie
![]()
Dziewczyny, ale sobie dziś wyprawę zrobiłam prawie cały dzień poza domem, dopiero wrocilam chwile temu i teraz muszę polezecWidzialam, ze pokazujecie swoje brzuszki to i ja się pochwale
Zobacz załącznik 857934
Dziś mam 26 tydzień i 6 dniwydaje mi się, ze z dnia na dzień jest coraz to większy, a jeszcze ponad 3 miesiące
Pokaże wam jeszcze co dziś udało mi się upolować w sklepach, najchętniej to bym zamieszkała w tych sklepach z rzeczami dla dzieciaczków. Ale już koniec z ubrankaminie kupuje nic dopoki nie będę pewna, ze jeszcze czegoś mi brakuje
Tzn jeszcze jutro mam odebrac torbe z ciuszkami i to koniec Haha
Zobacz załącznik 857939
No i to są śliczne ubranka na dziewczynkę według mojego gustuZobacz załącznik 857942 Zobacz załącznik 857941 Np to Teraz ja - moj brzuszek sprzed tygodnia - jak stoje wydaje sie duzo większy , przytyłam pewnie juz 5-6 kilo
- wyjęłam ubranka dla małej i wyglada na to, ze nie ma nic różowego Laura miała sporo a teraz mi sie odwidziało i u Astrid jest wszystko tylko nie roz![]()
Ja niestety nie mam metra, ale myśle, ze może być podobnieDziekujeale to raczej pilka lekarska niz pileczka [emoji23][emoji23][emoji23] mam duze piersi wiec az tak nie widac roznicy,teraz sie mierzylam i w biuscie mam 105 ,a w brzusiu 108cm
![]()
Akcenty rozowe saZobacz załącznik 857942 Zobacz załącznik 857941 Np to Teraz ja - moj brzuszek sprzed tygodnia - jak stoje wydaje sie duzo większy , przytyłam pewnie juz 5-6 kilo
- wyjęłam ubranka dla małej i wyglada na to, ze nie ma nic różowego Laura miała sporo a teraz mi sie odwidziało i u Astrid jest wszystko tylko nie roz![]()