madziula92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No duży już
Ja dzisiaj mam 29.3 tydzień ale jak ktoś zapyta to mówię że 29 a nie 30, u lekarza też tak mam zawszę, jakoś nie lubię tak do przodu doliczaćjuż mam dosc tego stanu czuje się jakbym już z rok była w ciazy
a do termnu z USG pierwszego zostało mi 69 dni a z om 73 , tyle czasu jeszcze
![]()
HahaCyce jak donice [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ciekawe czy dadza wystarczajaca ilosc mleka [emoji23]
Mnie też się strasznie dłuży... ale w sumie tak mam od 4 miesiąca.Ja dzisiaj mam 29.3 tydzień ale jak ktoś zapyta to mówię że 29 a nie 30, u lekarza też tak mam zawszę, jakoś nie lubię tak do przodu doliczaćjuż mam dosc tego stanu czuje się jakbym już z rok była w ciazy
a do termnu z USG pierwszego zostało mi 69 dni a z om 73 , tyle czasu jeszcze
![]()
Super brzuszek :*Dziewczyny, ale sobie dziś wyprawę zrobiłam prawie cały dzień poza domem, dopiero wrocilam chwile temu i teraz muszę polezecWidzialam, ze pokazujecie swoje brzuszki to i ja się pochwale
Zobacz załącznik 857934
Dziś mam 26 tydzień i 6 dniwydaje mi się, ze z dnia na dzień jest coraz to większy, a jeszcze ponad 3 miesiące
Pokaże wam jeszcze co dziś udało mi się upolować w sklepach, najchętniej to bym zamieszkała w tych sklepach z rzeczami dla dzieciaczków. Ale już koniec z ubrankaminie kupuje nic dopoki nie będę pewna, ze jeszcze czegoś mi brakuje
Tzn jeszcze jutro mam odebrac torbe z ciuszkami i to koniec Haha
Zobacz załącznik 857939
Oj lepiej żeby się tak nie dłużyło , bo ile można czekac na bobaskazleci raz, dwa zobaczyszale teraz pewnie będzie nam się coraz bardziej dłużyło
![]()
A jeszcze mi powiedz , to ubranko po lewej. ŚpioszekDziewczyny, ale sobie dziś wyprawę zrobiłam prawie cały dzień poza domem, dopiero wrocilam chwile temu i teraz muszę polezecWidzialam, ze pokazujecie swoje brzuszki to i ja się pochwale
Zobacz załącznik 857934
Dziś mam 26 tydzień i 6 dniwydaje mi się, ze z dnia na dzień jest coraz to większy, a jeszcze ponad 3 miesiące
Pokaże wam jeszcze co dziś udało mi się upolować w sklepach, najchętniej to bym zamieszkała w tych sklepach z rzeczami dla dzieciaczków. Ale już koniec z ubrankaminie kupuje nic dopoki nie będę pewna, ze jeszcze czegoś mi brakuje
Tzn jeszcze jutro mam odebrac torbe z ciuszkami i to koniec Haha
Zobacz załącznik 857939
Dziękuje :*****Oj tam kto pierwszy ten lepszy, nie przejmuj sięNapewno tak będzie! :*