reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziękuje
Ja to tylko chodzę i szukam gdzie można coś ładnego kupić dla maluszków w przystępnej cenie :D ja czekam jeszcze na zamówienie od I love milk i jesrem trochę zawiedziona, bo zamowilam w poprzedni poniedziałek to już 1,5 tygodnia, a zamówienie nawet od nich nie wyszło o_O te ubranka kupiłam na 56 i 62.

Tam są akurat body i to jest osobno, wiec fajnie ;)
Może akurat nie mają na stanie i sami czekają. Albo się coś zacięło w systemie. Najlepiej zadzwoń i dopytaj :) też nie lubię takiego czekania :) a to jak osobno to też fajnie :p można kombinować kolorystycznie :)

reklama
Piękna piłeczka ❤️ Mi się podobają duże brzuszki, wiem ze im większy tym ciężej, ale to takie słodkie i miło się patrzy, ze dzidzius tak szybko rośnie :)
Noooo ❤️❤️
To też masz termin na 17.08? Bo mi suwaczek dzisiaj też pokazuje 26+6☺

Śliczne ubranka. Ja czekam na paczkę od koleżanki po jej synku i wezmę się za ogarnianie tych ubranek bo mnie aż ściska, że niektóre z Was już mają poukładane w szufladach czyste pachnące i czekają na dzidzię. A ja jestem daleko daleko w tyle..
Ja też jeszcze jestem daleko z ubrankami :(
Ciągle czekam na paczkę z nowymi , na pudełka do komody. Jutro muszę zamówić kolejne pudełka , znowu czekać aż przyjdą, czekać aż je znajoma obrobi i dopiero mogę prac i prasować :/ więc pewnie w czerwcu dopiero będę ogarnięta z ciuszkami w pełni.. trochę późno..
Ja też się pochwalę [emoji16] zdjęcie dziś robione [emoji23] Zobacz załącznik 857944
Śliczny ❤️

A masz napisane "26lipiec :* "
To napisałaś tam sobie chyba termin z USG ? Ja znowu się czuje , że bardzo szybko zleciała mi ciąża i za kilka tygodni już rodzę. Jak szwagierka pyta o coś co było na początku ciąży u mnie to mało co pamiętam z takich szczegolow i chyba za szybko minął ten okres :( będę tęsknić za brzuszkiem :(
Zleci Ci szybko :* zobacz , że już 7miesiecy za nami :****
Tak 26 lipiec jest to termin z pierwszego usg czyli jeszczcze 69 dni a do 30 lipca termin z om 73 dni :)

Wy to Macie wysoko tę brzuszki. A ja mam nisko, opadnięty. Tym bardziej mnie to przeraża... Że u nas zdecydowanie za wcześnie rozwiązanie przyjdzie..

Ale cudenka ❤️ boże ja jestem już uzależniona od tych ubranek , dobrze , że nie mam ciągle pieniędzy na wydanie bo i tak by ich nie było :D
A na ten pas kochana uważaj. Zostawiaj sobie górny bo jest nad brzuchem a dolny który wrazie tfu tfu czegoś , ścisnął by maluszka przekładaj za siebie. Przynajmniej ja tak robię. Balabym się , że zrobię krzywdę :oops:
No wlasnie myslalam tez o tym ostatnio , ze przy mocniejszym hamowaniu mogłoby byc kiepsko .

A na ten pas kochana uważaj. Zostawiaj sobie górny bo jest nad brzuchem a dolny który wrazie tfu tfu czegoś , ścisnął by maluszka przekładaj za siebie. Przynajmniej ja tak robię. Balabym się , że zrobię krzywdę :oops:
Ja sobie zawsze przytrzymuje pas, ale na to nie wpadłam, żeby dolna cześć dawac za siebie. Może to rzeczywiście nie głupi pomysł ;) Muszę spróbować :D

Może akurat nie mają na stanie i sami czekają. Albo się coś zacięło w systemie. Najlepiej zadzwoń i dopytaj :) też nie lubię takiego czekania :) a to jak osobno to też fajnie :p można kombinować kolorystycznie :)
Niby było napisane, ze termin realizacji 2 do 7 dni, ale nie przypuszczałabym, ze tak długo to będzie trwało. Zwykle sklepy się zabezpieczają, a wysyłają nawet szybciej. W tym przypadku coś nie bardzo :p chyba jutro zadzwonię, bo ile można czekac :(

Ja też myślę że maluch w normie się mieści.niemniej wymieniłam z lekarzem parę zdań o wadze urodzeniowej moich córek i stwierdził że ten typek teraz zanosi się być największym...A moja starsza cora miała po porodzie 3660 więc drobniutka też nie była:) na pocieszenie usłyszałam że jestem wielorodka w rewelacyjnej formie więc nie będzie bardzo nieprzyjemnie :D
A humor... mąż wrócił po tygodniu nieobecności i już od rana nam wspólnie pod górę. Ostatnio nasze wspólne życie to pasmo nieporozumień i mam wrażenie coraz częściej że rozjeżdżamy się kompletnie. I to nie są hormony tym razem :(
Moze szczera,bardzo szczera rozmowa?

reklama
Ja dzisiaj mam 29.3 tydzień ale jak ktoś zapyta to mówię że 29 a nie 30, u lekarza też tak mam zawszę, jakoś nie lubię tak do przodu doliczać :) już mam dosc tego stanu czuje się jakbym już z rok była w ciazy :( a do termnu z USG pierwszego zostało mi 69 dni a z om 73 , tyle czasu jeszcze :(
Ja tez zawsze mowie 29 a nie 30 ;) jeszcze troche kochana licz na tygodnie jeszcze 10 czy 9 tygodni ;)

Do góry