reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A jak Wasze libido? U mnie od paru tygodni bliskie zeru, jak nigdy :D i moj facet tez w zaden sposob mnie nie zachęca, jeszcze jak brzuch byl niewidoczny to nie mielismy z tym problemu a teraz jest jakos inaczej
U mnie to jakaś masakra, seks mógłby dla mnie nie istnieć wg, gdzie na początku mogłabym to robic na okrągło i ciagle mi było mało... Mam tylko nadzieje, ze to się zmieni, bo inaczej to ja nie wiem :p

No więc na wizycie usłyszałam że mały jest duży... waży ok 1300g. Jestem w trakcie 29tc. To naprawdę aż tak wiele?? Niestety dalej nie leży głową na dole A ja już bym bardzo chciała by tak było. Od następnej wizyty mam planowe ktg.
A poza tymi dobrymi wiadomościami to nie mam dziś kompletnie humoru.
Ja dzisiaj mam 29.0 tc i mały waży 1220 g ale to jest 17 centyl więc Twój nie wydaje mi się wcale taki duży :D

No wlasnie myslalam tez o tym ostatnio , ze przy mocniejszym hamowaniu mogłoby byc kiepsko .
Dlatego ja wolę czasem nawet jeździć bez. Jeździmy ostrożnie , a tez nie za często , więc adapter by był użyty z 10razy w ciągu całej ciąży..
Ja sobie zawsze przytrzymuje pas, ale na to nie wpadłam, żeby dolna cześć dawac za siebie. Może to rzeczywiście nie głupi pomysł ;) Muszę spróbować :D
Popieram :)
Niby było napisane, ze termin realizacji 2 do 7 dni, ale nie przypuszczałabym, ze tak długo to będzie trwało. Zwykle sklepy się zabezpieczają, a wysyłają nawet szybciej. W tym przypadku coś nie bardzo :p chyba jutro zadzwonię, bo ile można czekac :(
Mój zamówił zegarek tydzień przed urodzinami a urodziny miał 28.04 i zegarek doszedł dopiero dwa dni temu :/ bo nie mieli akurat na stanie i czekali aż do nich dojdzie. Więc może i u Ciebie taka sama sytuacja była.
W pepco jest non stop to samo dla noworodkow.. wole kupowac w txm lub normalnym sklepie ;)
W txm też jest to samo ciągle.. byłam dwa miesiące temu i nic nowego nie doszło :/
Mi tez twierdza ze chlopak bo nabuzi wyladnialam hyhyhyhy
:D a spodziewasz się córeczki tak ?:)
Ciężko, ciężko :) Szczególnie jak chodzę i jak mam z wyrka się zwlec. W poprzednich ciążach tak przed porodem nie wyglądałam, a tu jeszcze dobre 2 mce :D
I niech rosną na zdrowie :) właśnie wrąbałam kolację.
Teraz "lecam" na serial. Miłego wieczorka dziewczyny :)
Mama dużo zniesie dla dzieci :)
Jeszcze troszkę i Ci ulży :) w jakims sensie :D
Ja nie zapinam pasa.. jezdzimy ostroznie ;) a jesli juz to ten dol trzymam zeby mnie nie uciskalo..
Ja też tak trzymałam ale doszłam do wniosku , że gdyby trzeba było ostro zachamowac to pasa i tak nie utrzymam :/
Hyhy az sie boje czy mi kregoslup wytrzyma :D
Oddaj mi z jeden rozmiar :D chętnie przyjmę :D

W txm też jest to samo ciągle.. byłam dwa miesiące temu i nic nowego nie doszło :/

:D a spodziewasz się córeczki tak ?:)

Oddaj mi z jeden rozmiar :D chętnie przyjmę :D
Jak jade do txm zawsze cos jest nowego ;) jade co 2 tyg ;)
Tak,bedzie Michalinka ;) anawet podkladu nie uzywam ;) tylko kredka do oczu i tusz.. a kiedys to bez pudru czy fluidu nie wyszlam z domu ;)
Bierz, nawet dwa rozmiary :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry