G
gosc12
Gość
Przypomnę Ci ta twoja niecierpliwośc jak się będziesz chwaliła zdjęciami córeczki :**Tak 26 lipiec jest to termin z pierwszego usg czyli jeszczcze 69 dni a do 30 lipca termin z om 73 dni![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomnę Ci ta twoja niecierpliwośc jak się będziesz chwaliła zdjęciami córeczki :**Tak 26 lipiec jest to termin z pierwszego usg czyli jeszczcze 69 dni a do 30 lipca termin z om 73 dni![]()
Ja też mam nisko brzuch od samego początku.. ale może taka nasza uroda i nie ma się czym martwić ?Wy to Macie wysoko tę brzuszki. A ja mam nisko, opadnięty. Tym bardziej mnie to przeraża... Że u nas zdecydowanie za wcześnie rozwiązanie przyjdzie..
Ja nie mam w ogóle takiej potrzebyI teraz już chyba tak będzie z tym sikaniemw nocy ogólnie ciężko żeby wstać bo by się spało a jednak potrzeba żeby iść
![]()
U mnie to jakaś masakra, seks mógłby dla mnie nie istnieć wg, gdzie na początku mogłabym to robic na okrągło i ciagle mi było mało... Mam tylko nadzieje, ze to się zmieni, bo inaczej to ja nie wiemA jak Wasze libido? U mnie od paru tygodni bliskie zeru, jak nigdyi moj facet tez w zaden sposob mnie nie zachęca, jeszcze jak brzuch byl niewidoczny to nie mielismy z tym problemu a teraz jest jakos inaczej
Ja dzisiaj mam 29.0 tc i mały waży 1220 g ale to jest 17 centyl więc Twój nie wydaje mi się wcale taki dużyNo więc na wizycie usłyszałam że mały jest duży... waży ok 1300g. Jestem w trakcie 29tc. To naprawdę aż tak wiele?? Niestety dalej nie leży głową na dole A ja już bym bardzo chciała by tak było. Od następnej wizyty mam planowe ktg.
A poza tymi dobrymi wiadomościami to nie mam dziś kompletnie humoru.
Dlatego ja wolę czasem nawet jeździć bez. Jeździmy ostrożnie , a tez nie za często , więc adapter by był użyty z 10razy w ciągu całej ciąży..No wlasnie myslalam tez o tym ostatnio , ze przy mocniejszym hamowaniu mogłoby byc kiepsko .
PopieramJa sobie zawsze przytrzymuje pas, ale na to nie wpadłam, żeby dolna cześć dawac za siebie. Może to rzeczywiście nie głupi pomysłMuszę spróbować
Mój zamówił zegarek tydzień przed urodzinami a urodziny miał 28.04 i zegarek doszedł dopiero dwa dni temu :/ bo nie mieli akurat na stanie i czekali aż do nich dojdzie. Więc może i u Ciebie taka sama sytuacja była.Niby było napisane, ze termin realizacji 2 do 7 dni, ale nie przypuszczałabym, ze tak długo to będzie trwało. Zwykle sklepy się zabezpieczają, a wysyłają nawet szybciej. W tym przypadku coś nie bardzochyba jutro zadzwonię, bo ile można czekac
![]()
W txm też jest to samo ciągle.. byłam dwa miesiące temu i nic nowego nie doszło :/W pepco jest non stop to samo dla noworodkow.. wole kupowac w txm lub normalnym sklepie![]()
Mi tez twierdza ze chlopak bo nabuzi wyladnialam hyhyhyhy
Mama dużo zniesie dla dzieciCiężko, ciężkoSzczególnie jak chodzę i jak mam z wyrka się zwlec. W poprzednich ciążach tak przed porodem nie wyglądałam, a tu jeszcze dobre 2 mce
I niech rosną na zdrowiewłaśnie wrąbałam kolację.
Teraz "lecam" na serial. Miłego wieczorka dziewczyny![]()
Ja też tak trzymałam ale doszłam do wniosku , że gdyby trzeba było ostro zachamowac to pasa i tak nie utrzymam :/Ja nie zapinam pasa.. jezdzimy ostrozniea jesli juz to ten dol trzymam zeby mnie nie uciskalo..
Oddaj mi z jeden rozmiarHyhy az sie boje czy mi kregoslup wytrzyma![]()
Wlasnie tez sie zastanawiam czy dopiero po porodzie wroci do normyU mnie to jakaś masakra, seks mógłby dla mnie nie istnieć wg, gdzie na początku mogłabym to robic na okrągło i ciagle mi było mało... Mam tylko nadzieje, ze to się zmieni, bo inaczej to ja nie wiem![]()
Jak jade do txm zawsze cos jest nowegoW txm też jest to samo ciągle.. byłam dwa miesiące temu i nic nowego nie doszło :/
a spodziewasz się córeczki tak ?
Oddaj mi z jeden rozmiarchętnie przyjmę
![]()
Po porodzie wrociWlasnie tez sie zastanawiam czy dopiero po porodzie wroci do normy