reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziś w nocy jeszcze miałam głupi sen [emoji24]
Śniło mi się że wylądowałam w szpitalu i miałam mieć cc dużo szybciej...
I w śnie 'film' mi się urywa.
Potem się pytam lekarzy czemu nic nie pamiętam z CC i gdzie jest mała, a oni do mnie że podali mi narkozę bo mała zaczęła tętno tracić i że nie mieli czasu czekać aż zacznie działać znieczulenie w kręgosłup. I że mała na OIOM noworodkowym bo oprócz tego że wcześniak to się okazało, że coś z sercem ma nie tak..
Obudziłam się z płaczem dosłownie.
Za to przedwczoraj snilo mi sie ze jechałam na porodówkę i miałam cc i zmarłam na stole... i chyba jako duch zaczęłam chodzić po oddziale i widziałam jak mój płacze. .. A wczoraj się pytam mojego czy nie boi się ze przy porodzie może mnie stracić i ze jak sobie poradzi z dzieciakami??[emoji53] No i napisał mi dzisiaj esmsa ze nie mam mu takich rzeczy mówić przed snem bo prawie nie spał

reklama
To ja zaprezentuje mój brzucho. 28+3
20180518_081219.jpg

Załączniki

• 20180518_081219.jpg
    20180518_081219.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 453
Pamiętajcie kobity, ze my dla siebie tez musimy czasami coś kupić, dzidzia dzidzią, ale nie zapominajmy o nas! Mateczki później tez musza się pięknie prezentować na spacerkach z wózeczkami, u mnie już 79 dni zostało
Ja o sobie nie zapominam, nie miałabym inaczej w czym z domu wyjsc. W normalnych sklepach we wszystkim wygladam tragicznie. Ratuje mnie tylko h&m mama, ale tez nie ma aż takiego wyboru, w zasadzie trzeba kupować co jest :D a na spacerki z dzidzia będę kupowała jak już nie będzie brzucha :p

Zobacz załącznik 857942 Zobacz załącznik 857941 Np to Teraz ja - moj brzuszek sprzed tygodnia - jak stoje wydaje sie duzo większy , przytyłam pewnie juz 5-6 kilo
- wyjęłam ubranka dla małej i wyglada na to, ze nie ma nic różowego Laura miała sporo a teraz mi sie odwidziało i u Astrid jest wszystko tylko nie roz :)
Ja powtórzę się tylko po dziewczynach, ze polecam adapter! I nie chce straszyć! Tak z 3 tyg temu facet prawie wjechał mi w dupę!! I gdyby nie to że przejechałam na czerwonym, bo byłam pierwsza przed światłami to leżałabym pewnie teraz w szpitalu i albo byłabym w ciąży albo już nie [emoji17] i to tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, ze ten adapter jest potrzebny. Ty możesz być dobrym kierowca, Twój mąż tez, ale nie wiesz kogo spotkasz na drodze... Ja płaciłam 15zl za wypożyczenie za miesiąc i polecam [emoji5]A ciuszki superowe [emoji173]️ takie kolorowe lubię najbardziej [emoji4]
Tak pokazujecie brzuszki, to i ja pokażę Wam mieszkanko moich panien :D Tylko ostrzegam, ja duża a brzuch jeszcze większy. Mój to się śmieje, ze mnie, że najpierw brzuch potem ja i złośliwie nazywa mnie kruszynka :p
Zobacz załącznik 857952
Kochana! Podziwiam Cię! Zawsze chciałam bliźniaki, ale nigdy nie zdawałam sobie sprawy z tego jak trzeba się namęczyć i ile to kosztuje wysiłku. Brzusio masz duży, ale piękny :) taki okrąglutki [emoji173]️
A jak Wasze libido? U mnie od paru tygodni bliskie zeru, jak nigdy :D i moj facet tez w zaden sposob mnie nie zachęca, jeszcze jak brzuch byl niewidoczny to nie mielismy z tym problemu a teraz jest jakos inaczej
A u mnie ostatnio wysokie :) normalnie aż mąż nie może się nadziwić [emoji12] codziennie albo i po dwa razy dziennie [emoji12] już dawno tak przyjemnie nie było [emoji16]
Potem się pytam lekarzy czemu nic nie pamiętam z CC i gdzie jest mała, a oni do mnie że podali mi narkozę bo mała zaczęła tętno tracić i że nie mieli czasu czekać aż zacznie działać znieczulenie w kręgosłup. I że mała na OIOM noworodkowym bo oprócz tego że wcześniak to się okazało, że coś z sercem ma nie tak..
Kochana! Za dużo chyba rozmyślasz i tym co może Ci się przytrafić i ze Malutka może się wcześniej urodzić :) musisz troszkę zluzować i odpocząć :) chociaż z drugiej strony może dziś była taka noc! Mi się śnił pogrzeb moich rodziców! I tak płakałam - jak dzieciak normalnie. I sobie myślałam o tym, ze widziałam się z Mamą i Tatą wczoraj i że nic nie wskazywało na to, że będą umierać! Sen trauma... [emoji37]

Piękne brzuszki macie wszystkie Mamusie i dzieciątka pięknie ważą :) Ja dziś się bardzo wyspalam i zaraz ruszam w miasto załatwiać sprawy. Najgorsze co mnie dziś czeka to zakupy, bo wieczorem przychodzą Teście na urodziny Męża i trzeba coś uszykować :p

Straszny sen..za dużo o tym myślisz[emoji8][emoji8][emoji8][emoji852][emoji852][emoji852][emoji852]
Będzie dobrze!! I tak musisz myśleć. Lekarz ci też powiedział, że masz za nisko brzuch?? I nie oglądaj czerwcówek[emoji16][emoji8] teraz będą sie ciągle rozpakowywać. Już prawie koniec maja[emoji4]

reklama
Ja nie mam w ogóle takiej potrzeby :D w dzień sikam non stop, a w nocy śpię od 24-1 do 9 i sikam dopiero jak wstanę. Czasami, od czasu do czasu idę sikać koło 6 :)
To zazdroszczę :D
Jak jade do txm zawsze cos jest nowego ;) jade co 2 tyg ;)
Tak,bedzie Michalinka ;) anawet podkladu nie uzywam ;) tylko kredka do oczu i tusz.. a kiedys to bez pudru czy fluidu nie wyszlam z domu ;)
Bierz, nawet dwa rozmiary :D
Przydał by się taki handel :D
Dopiero udało mi się was doczytać :D miałam znowu intensywny dzień. Prenatalne, sklep gdzie odebraliśmy wózek, wizyta u dwóch mam pokazać filmik z usg, biedronka, obiad, szkoła rodzenia. Dobrze, że jutro sobie trochę odpocznę :)

Macie śliczne brzuszki wszystkie. Luiza Twój wyjątkowy, bo nosisz w sobie bliźniaczki :)

Powiem Wam co dzisiaj dowiedziałam się ciekawego na szkole rodzenia, może którejś z Was się przyda :) U nas podobno nie pozwalają leżeć po porodzie w majtkach w ogóle, ale warto sobie kupić jak się będzie chciało wstać i przejść. I nie polecają tych majtek siateczkowych, tylko bawełniane ale też takie jednorazowe. Muszę takich poszukać.

A to bryka mojego synka :
Zobacz załącznik 858003Zobacz załącznik 858004
Śliczny wozek ❤️❤️ aż się boje , że nie zdążę ze swoim :o
To dziękuje , że to napisałaś. Bo ja w żadnej aptece nie mogłam znaleźć tych siatkowych i kupiłam bawełniane , zła byłam jak cholera, że jako jedyna kupiłam źle i beda do D.. a jednak dobry wybór :):)

Do góry