reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To się robi tak że smaży się kurczaka( pieprz sól papryka ostra i slodka ) z cebulką , dodaje się kostkę rosołowa i dusi a później dodaje się banany dojrzałe i dużo przyprawy curry i łyżkę przecieru pomidorowego . Mi to bardzo smakuje takie ostro słodkie :) i lubimy curry
Ale nie powiem jak pierwszy raz byłam na obiedzie u teściowej i ona mówi że ' gulasz z bananami ' to na samą myśl chciało mi się rzygać :D ale jak spróbowałam to przeszło :)
Nie zawsze to co dziwnie wyglada czy brzmi jest niesmaczne :p ja nie lubie takich polaczen wiec u mnie odpada :p

Nie zawsze to co dziwnie wyglada czy brzmi jest niesmaczne [emoji14] ja nie lubie takich polaczen wiec u mnie odpada :p
Ja nie wiedziałam że lubię ale odkąd jestem z moim i jemy w domu rodzinnym męża to się przełamałam :) teraz to właśnie są moje ulubione dania. Albo filety smażone, normalne kotlety i na to ananas z puszki, żurawina i ser żółty i to zapiec.. mmm pychotka
Ale wiadomo każdy ma inne smaki :) jak mieszkaliśmy z moimi rodzicami to tak nie gotowałam bo mój tato lubi tylko tradycyjne jedzenie . Ale teraz jak na swoim to gotuje co bądź . Mąż umyślił na przyszły tydzień kurczaka z sosem truskawkowym :)

Ja nie wiedziałam że lubię ale odkąd jestem z moim i jemy w domu rodzinnym męża to się przełamałam :) teraz to właśnie są moje ulubione dania. Albo filety smażone, normalne kotlety i na to ananas z puszki, żurawina i ser żółty i to zapiec.. mmm pychotka
Ale wiadomo każdy ma inne smaki :) jak mieszkaliśmy z moimi rodzicami to tak nie gotowałam bo mój tato lubi tylko tradycyjne jedzenie . Ale teraz jak na swoim to gotuje co bądź . Mąż umyślił na przyszły tydzień kurczaka z sosem truskawkowym :)
Jadlam kaczke z malinami i jakos mi nie przypadla :p ja chyba tez wole tradycyjna polska kuchnie :p

Masz jeszcze miejsce na te ciuszki? [emoji50]

Mam, tylko pudelek braklo. I w sumie jak tak patrzę to nie jest tego jakos nie wiadomo ile :D to są trzy pudełka z body długi rękaw. Jeszcze wyjdą z trzy pudełka. Tak samo będzie z krótkim rękawem.
15266519637431420051627.jpg
To są pajacyki 62
Jeszcze będzie jedno pudełko 68 i jedno pudełko 56 więc też nie masa chyba :)
1526652038066304737505.jpg

Jeszcze leginsy, polspiochy, spiochy, kaftaniki itp.
A w szafie wiszą , sweterki, bluzy, kurtki itp. ale brakło wieszaczkow i na jednym wiszą bo dwie/trzy pary :)
1526652112661871281151.jpg

Załączniki

• 15266519637431420051627.jpg
    15266519637431420051627.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 466
  • 1526652038066304737505.jpg
    1526652038066304737505.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 464
  • 1526652112661871281151.jpg
    1526652112661871281151.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 463
reklama
To lekko zdarzysz ;) albo na styk :p jak powiesz ze chcialabys w przeciagu 4 tyg to moze ci tak zrobia ;)
Muszę jeszcze raz iść do sklepu , dopytać czy da się u nich kupić nosidełko maxi Cosi Citi bo jeśli nie i da się tylko nosidełko z zestawu bebetto to odpada. I będę zamawiała przez internet. Pogadam z Kamilem wieczorem i chyba w tygodniu zamówię albo w sklepie albo online, żeby mieć spokojna głowę :)

Do góry