reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Slyszalam ze sa lody bez laktozy.. zobaczymy co bedzie ;)
Co do poloznej.. kurcze nie jest mi potrzebna chyba.. :/
Moja tez taka jest,jak ja dotykam brzucha to nie przestaje kopac,jak maz ,tez nie, ale jak corcia chce to cisza.. :p nagrac tez nie nagram ,ale moj widzial jak wariowala ;)
To u mnie też kilka osób widziało jak się bawi, mój tez. Czuł pod ręką, widział itp. ale na panierkę chciałabym nagrać. No nic, muszę czekać na odpowiedni moment :)
Jeśli nie masz potrzeby żeby przychodziła to umów się tylko na po ciąży :) bo chyba potrzebna będzie :) a nawet trzeba podać przy wypisie tak ?

reklama
To u mnie też kilka osób widziało jak się bawi, mój tez. Czuł pod ręką, widział itp. ale na panierkę chciałabym nagrać. No nic, muszę czekać na odpowiedni moment :)
Jeśli nie masz potrzeby żeby przychodziła to umów się tylko na po ciąży :) bo chyba potrzebna będzie :) a nawet trzeba podać przy wypisie tak ?
Na panierke bedzie [emoji23][emoji23][emoji23]
Po porodzie szpital zawiadamia ;)

A ja dzisiaj miałam wizyte , żelazo troszeczkę się podniosło, z testu na żelazo co robili mi w szpitalu z 4 pobrań wynika że anemia jest spowodowana niedoborem b12 , przepisala mi na recepte wiec mam nadzieję że będzie teraz już lepiej, ciśnienie 112/71 więc chyba w miare, tętno dzidzi 138 chyba , a waga to wyszło na to że schudłam ..ale to nie możliwe jak ja jem ostatnio bardzo duzo możliwe że waga im się popsuła,raczej napewno , ale i tak od początku ciazy juz mam prawie 4 kg na plusie :D ostatnio tak mi się ciezko oddycha że szok , ale gin powiedziała że muszę się jeszcze troche pomęczyć bo macica jest wysoko i wszystko uciska :( miałam EKG ale wszystko ok wyszlo .
A potem się wkurzyłam bo zadzwonili do mnie że szpitala bo miałam mieć tam robione USG to trzecie za tydzień a oni mówi że w maju i czerwcu nie robia bo cos tam przez remont, i muszę iść prywatnie teraz między 25 maja a 4 czerwca i placic .. :(
A kolejna wizyta u gin 18 czerwca .
Wczoraj zamowilam sobie koszule do karmienia, biustonosz , szlafrok cienki ,2 czapeczki bawełniane dla małej ,podkłady poporodowe i majtki siateczkowe , to już za dużo mi rzeczy nie zostało do kupienia
Dzisiaj 29.4 tydzień
Zobacz załącznik 858086

Jeju, ale malutki i zgrabniutki brzuszek. W porównaniu z moim to mój jest ogromny.

Mam, tylko pudelek braklo. I w sumie jak tak patrzę to nie jest tego jakos nie wiadomo ile :D to są trzy pudełka z body długi rękaw. Jeszcze wyjdą z trzy pudełka. Tak samo będzie z krótkim rękawem. Zobacz załącznik 858148To są pajacyki 62
Jeszcze będzie jedno pudełko 68 i jedno pudełko 56 więc też nie masa chyba :)
Zobacz załącznik 858149
Jeszcze leginsy, polspiochy, spiochy, kaftaniki itp.
A w szafie wiszą , sweterki, bluzy, kurtki itp. ale brakło wieszaczkow i na jednym wiszą bo dwie/trzy pary :)
Zobacz załącznik 858150
I to nie jest dużo? Jak dla mnie to masz tego OGROMNIE dużo :D 6 pudełek body z długim rękawem i 6 z krótkim :o będziesz przebierać małą chyba 15 razy dziennie :D

reklama
Przeczytałam co tam dziś naskrobalyscie i trochę tego naprodukowalysxie, ale dałam radę przeczytać :)

U mnie dzień zleciał ekspresowo, poszliśmy na miasto, poszukalam dla siebie ciuszków i to jest 2/3 tego co nakupowalam w ciucholandach dla siebie :)

Oprócz tego zjedliśmy na mieście pyszne, duże paczki, były ze wszystkim do wyboru, ja wzięłam z nutella, później spadliśmy na b smarta do kfc, bo głód jeszcze był. W domku u babci botwinkowa, teraz pojechali po 3 średnie pizze i czekam [emoji39]

IMG_1231.jpg
IMG_1232.jpg
IMG_1235.jpg
IMG_1236.jpg
IMG_1237.jpg
IMG_1239.jpg
IMG_1242.jpg

Załączniki

• IMG_1231.jpg
    IMG_1231.jpg
    289,3 KB · Wyświetleń: 379
  • IMG_1232.jpg