oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wie lepiej co chce napisaćAch ten slownik w telefonie [emoji23][emoji23][emoji23]
Pizzaaaa.. ❤❤❤ zjadlabymPrzeczytałam co tam dziś naskrobalyscie i trochę tego naprodukowalysxie, ale dałam radę przeczytać
U mnie dzień zleciał ekspresowo, poszliśmy na miasto, poszukalam dla siebie ciuszków i to jest 2/3 tego co nakupowalam w ciucholandach dla siebie
Oprócz tego zjedliśmy na mieście pyszne, duże paczki, były ze wszystkim do wyboru, ja wzięłam z nutella, później spadliśmy na b smarta do kfc, bo głód jeszcze był. W domku u babci botwinkowa, teraz pojechali po 3 średnie pizze i czekam [emoji39]
Zobacz załącznik 858174Zobacz załącznik 858175Zobacz załącznik 858176Zobacz załącznik 858177Zobacz załącznik 858178Zobacz załącznik 858179Zobacz załącznik 858181
Może dzidzia się tak wypina ?Ale mnie dziś brzuszek boli. Jakoś tak pod pepkiem lekko z prawej strony...![]()
Znalazłam taka kołyskę ,w miarę w swojej okolicyza 120 zł więc chyba opłaca się kupić Zobacz załącznik 858180 Zobacz załącznik 858182
Pizzaaaa.. [emoji173][emoji173][emoji173] zjadlabym
Piekne ciuszkiwygladasz kwitnaco [emoji173]
Super zakupyPrzeczytałam co tam dziś naskrobalyscie i trochę tego naprodukowalysxie, ale dałam radę przeczytać
U mnie dzień zleciał ekspresowo, poszliśmy na miasto, poszukalam dla siebie ciuszków i to jest 2/3 tego co nakupowalam w ciucholandach dla siebie
Oprócz tego zjedliśmy na mieście pyszne, duże paczki, były ze wszystkim do wyboru, ja wzięłam z nutella, później spadliśmy na b smarta do kfc, bo głód jeszcze był. W domku u babci botwinkowa, teraz pojechali po 3 średnie pizze i czekam [emoji39]
Zobacz załącznik 858174Zobacz załącznik 858175Zobacz załącznik 858176Zobacz załącznik 858177Zobacz załącznik 858178Zobacz załącznik 858179Zobacz załącznik 858181
Ale ślicznaZnalazłam taka kołyskę ,w miarę w swojej okolicyza 120 zł więc chyba opłaca się kupić Zobacz załącznik 858180 Zobacz załącznik 858182
Też tak mam. Rzadko kiedy kopie. Ale to przez coraz mniej miejscaPiszecie z prędkością światła, cieżko odczytać wszystko[emoji3]
Tez tak macie z maluchami że czujecie już mniej kopniaków a tylko takie rozprężanie sie? Od paru dni, dużo mniej kopnięć, tylko brzuch mi sie napina i rośnie kulka - dupke wypycha chyba [emoji3]
Dzisiaj mam baaardzo leniwy dzień, jutro przychodzi rodzinka na urodziny męża, wiec robię tort, zaraz go będę dekorować. Mam nadzieje ze wyjdzie, w ciazy jakoś ciasta mi nie wychodzą [emoji853]