reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Piszecie z prędkością światła, cieżko odczytać wszystko[emoji3]
Tez tak macie z maluchami że czujecie już mniej kopniaków a tylko takie rozprężanie sie? Od paru dni, dużo mniej kopnięć, tylko brzuch mi sie napina i rośnie kulka - dupke wypycha chyba [emoji3]
Dzisiaj mam baaardzo leniwy dzień, jutro przychodzi rodzinka na urodziny męża, wiec robię tort, zaraz go będę dekorować. Mam nadzieje ze wyjdzie, w ciazy jakoś ciasta mi nie wychodzą [emoji853]
Ja mam podobnie ;) ale kopy jeszcze sa chociaz faktycznie czesciej takie rozpychanie/przemieszczanie.. :p

reklama
A tutaj torebka za 35 zł i buciki za 90 zl z ccc :)
IMG_1526658171.590375.jpg

Załączniki

• IMG_1526658171.590375.jpg
    IMG_1526658171.590375.jpg
    306,6 KB · Wyświetleń: 341
reklama
Wow śliczna, brałabym bez zastanowienia. My dziś zamawiamy już ostatnie rzeczy z Allegro co zostały typu folia przeciwdeszczowa na wózek, moskitieria itd. Na czerwiec tylko zestaw kołderka i poduszka do wózka, jakieś tam drobiazgi itd.

A kupiliśmy dziś przy okazji na prezent na komunie dla chrześniaka Bartka grę na ps3 fifa 18 za 110 zł, zamawiamy jeszcze koszulkę z lewandowskim :) a na Bartka kupiliśmy eleganckie, skórzane buty z lasockiego za polowe ceny czyli 95 zł :)
To dzisiaj dzien zakupowy mialas :)
Ja też musze te folie na wózek bo o tym zapomnialam a napewno się przyda dobrze że o tym napisalas :)
To w CCC jakieś wyprzedaże teraz ? :)

Też bym sobie cos kupila ale jakos w tym miesiacu sporo wydatkow . A jeszcze moje usg 250 zł , skąd tu kase brać :( tyle potrzeb w przyszlym miesicu coś muszę wkoncu i sobie kupić :) ale tą kołyskę chyba kupię bo już taniej nie znajde , wstępnie umówiłam się na niedzielę po odbiór

Do góry