• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moja bratowa pielęgniarka dała mi radę przed badaniem na krzywą cukrową, żeby nie jeść na kolację dzień przed żadnego nabiału bo cukier w nim zawarty dłużej się metabolizuje i zawyży nam wynik na czczo. Najlepiej zjeść pieczywo pełne z wędliną i pomidorem. Tak zrobiłam i cukier miałam 75. A tak to zawsze koło 90 bo jestem w tej ciąży bardzo mleczna i jem dużo serów i do wszystkiego pije mleko.
Dziękuję za odpowiedź dziś cały dzień o tym myślę po przeanalizowaniu od 9.05 listy co zjadałam boom nabiał przed 22 i może tu leży problem (tak mi poleciła dietetyk hehehe)dziś zjem kanapkę i jutro napisze czy coś się zmieniło

Czyli jednak nabiał ? Przewalone . Ale chociaż tyle że wiesz czego unikać
Tak,tylko ja uwielbiam nabial.. :( bede musiala kupowac bez laktozy ,tylko czy to jest zdrowe? Bo to ludzki twór jest.. wiem ze mleko,smietanke,lody,nawet maslo.. ale nie probowalam z jogurtami naturalnymi ,kefirem.. ale to za pare dni zeby troche jelita odpoczely..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry