karkula309
Fanka BB :)
Ja i tak nie mam co robić więc wiesz.. pochłaniacz czasuI przez Ciebie zacznę ściągać gryhaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja i tak nie mam co robić więc wiesz.. pochłaniacz czasuI przez Ciebie zacznę ściągać gryhaha
Ja spałam do 12 z małymi przerwami na forum i smsyJa posprzątałam , zrobiłam 2 prania, zjadłam obiad i już bym poszla spać, usypiam już z telefonem w rekumoże dzisiaj pojedziemy już po tą kołyskę jak maż by wrócił wcześniej
![]()
Czyli u Ciebie lepiej nie odpoczywaćjak się rozchodziłam to rwa mi nie dokucza..ale jak pójdę spać to się na pewno odezwiezrobiłam 3 prania, byłam na spacerze z bliźniakami od mojej siostry i właśnie sprzątam
![]()
Rozpoczynam przeglądanie sklepu PlayJa i tak nie mam co robić więc wiesz.. pochłaniacz czasumnie mąż namówił żebym ściągała sobie jakąś grę .. bo sama z siebie bym tego nie zrobiła
![]()
Jasne, dam znać jak już kupimyJa spałam do 12 z małymi przerwami na forum i smsyteż bym spała cały dzień najchętniej dzisiaj. Ale to chyba zmiana pogody, bo tydzień lało a dzisiaj słońce..
To zdaje relacje koniecznie później , jak już będziecie ja mieli![]()
Mnie też to ostatnio zastanawiało , że ciągle jestem zmęczona. Widocznie organizm odpoczywa przed porodemJasne, dam znać jak już kupimy
Ja ostatnio cały czas bym spała , w tamtej ciąży po koniec tak samo ,jak usnęlam po 17 nawet to do rana już mogłam spac . A może tak już jest że na tym etapie ciąży potrzebuje się duzo snu , żeby się dobrze wyspać poki można bo potem nie przespane noce![]()
Klaudia ten Bebetto ladniejszy bo nie aż taki różowy. Jednak miała na pewno bedziesz stroic na maxa i juz dla mnie troche tego różu za dużo bedzie. No i cena, tu masz nowy w tej cenie. Co nowy to jednak nowy no ale moge bie byc obiektywna co do wózka bo ten model bardzo mi sie podobaMnie też to ostatnio zastanawiało , że ciągle jestem zmęczona. Widocznie organizm odpoczywa przed porodem![]()
Ale 31 tydzień to nie za wcześnie ?![]()
Nie tam..Mnie też to ostatnio zastanawiało , że ciągle jestem zmęczona. Widocznie organizm odpoczywa przed porodem
Ale 31 tydzień to nie za wcześnie ?![]()
Współczujęmam podobne bóle , ale u mnie dochodzi jeszcze kilka objawów..
Ale mniej więcej wiem co czujesz :* mam nadzieję , że puści. Mi przechodziło tylko po ketonalu 100..
Dawaliście dziecku na chrzest laptopa?[emoji16] Czy na komunię?[emoji16]Witaj w "rodzinie". Dla mnie migrena to najgorsze, co może mnie spotkać. Jedyne co mi pomaga, to leżenie w ciemnym pokoju w bezruchu, wtedy nie wymiotuję. Oczywiście zimne okłady itd. Przed ciąża jeszcze znalazłam leki, które trochę pomagały - excedrin tabletki. Teraz ich nie biorę.
Chociaż muszę przyznać, że mój endo zawsze powtarzał, że picie niegazowanej wody powinno pomóc. Bo migrena wynika z niedotlenienia. Teraz w ciąży udało mi się uniknąć bólów, ale pije minimum 4 litry wody, oprócz innych napojów. A to jest minimum, więc zdarza mi się częściej.
Powodzenia!
Tez mnie mecza migreny ale raczej w miesiacach zimnych jesien-zima. Nawet neurolog przepisal mi silne leki ale bole sie nie pojawiały i nie wykupilam. Przed przepisaniem zapytala sie czy w najblizszym czasie nie planuje dziecka. Powiedzialam, ze nie a za chwile dowiedzialam sie o ciazy![]()
Co do wózka to się zgadzam [emoji106] dla mnie za dużo różu wszędzie [emoji14] no i co jak urodzi się chłopczyk ?Klaudia ten Bebetto ladniejszy bo nie aż taki różowy. Jednak miała na pewno bedziesz stroic na maxa i juz dla mnie troche tego różu za dużo bedzie. No i cena, tu masz nowy w tej cenie. Co nowy to jednak nowy no ale moge bie byc obiektywna co do wózka bo ten model bardzo mi sie podoba![]()
Ja dzis wysprzatalam, zrobilam salatke na wieczor, obejrzalam Royal Wedding. Dziś mamy pierwszą rocznce ślubu wiec przypominam sobie jak to było pieknie wtedy. Potem moze pochwale sie kilkoma zdjeciami z tego dniaDostalam tez prezent od męża [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 858391