reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Masz pełen produkt :*
Ja też chętna jestem jeśli to nie problem :)
Pierwsza próbka
Jestem chętna [emoji2]
Druga próbka
No to ja też jestem chętna[emoji4]
Trzecia próbka
Nie wiem czy ktoś się jeszcze zgłosił o testowanie, ale jak nie , to ja jestem chętna :p
Czwarta próbka :)

Napiszcie mi dziewczyny adresy na priv ;) końcem tygodnia myślę że będę miała paczkę to od razu wyśle Wam :)

Została jak coś jeszcze jedna próbka :)

reklama
Mnie ciekawi kiedy zaczne odstawiac luteine.. biore ja cala ciaze.. wizyta za dwa tyg.. lekarz mi tylko powiedzial ze w 31 tyg lepiej zebym nie urodzila ,ale narazie nie wypisze skierowania do szpitala na sterydy ,bo bez sensu.. i ze zobaczymy pozniej.. co do odpakowywania to tez mi sie wydaje ze juz od lipca sie zacznie ;) ja w polowie bede miec 37/38 tydz

To pewnie Ci ja zostawi już do lipca.
Byle dotrzymac do lipca i będzie dobrze :)
Trzymam za nas wszystkie kciuki :)

Czy ochraniacz modułowy też muszę prac ? Chyba powinnam , ale boje się czy nic się nie stanie z tymi poduszkami. Może w 30° nie powinno ?

Tak ? To nie miałam pojęcia.. no ale biorę jedną od poniedziałku i jest dobrze. Nawet na spacerach nie robi się twardy, rzadko kiedy boleśnie. Muszę go jutro spytać czy się szyjka się skróciła i czy dobre jest takie zmniejszenie dawki. Myślałam , że lepiej się nie faszerować. Nospy nie biorę od 10dni w ogóle

Klaudia a jak długo brałaś luteinę do pierwszego zmniejszenia napięcia ? Mniej wiecej tak.

Tak ? To nie miałam pojęcia.. no ale biorę jedną od poniedziałku i jest dobrze. Nawet na spacerach nie robi się twardy, rzadko kiedy boleśnie. Muszę go jutro spytać czy się szyjka się skróciła i czy dobre jest takie zmniejszenie dawki. Myślałam , że lepiej się nie faszerować. Nospy nie biorę od 10dni w ogóle
Luteina to tylko progesteron[emoji4] ja odstawiłam ją po 2 miesiącach brania[emoji4] i bałam się cholernie, że bez niej tylko będzie gorzej... Ale na szczęście łożysko ogarnęło się[emoji16]

reklama
Dziękuje :**
A macie już kupione ? Pościel i cała resztę ? Czy czekacie na uporządkowanie pokoiku i dopiero będziecie kupować, ustawiać ?:)
Łóżeczka nie mamy, to które ostatnio Wam pokazywałam już jest wyprzedane i go nie ma na Amazonie, jak dziś go szukaliśmy :( ale miejmy nadzieje, ze jeszcze się pojawi, jeśli nie to będziemy musieli szukać i innego... te kołderki już były w środę wysłane wieczorem, ale jeszcze nie przyszły do moich rodziców. Mam nadzieje, ze jutro będą. Ale i tak rodzice przywioza w połowie lipca :p Musimy zrobic porządek w tym pokoju, wynieść wszystkie meble i lozko do innego, a w tym innym mamy teraz tak zwana graciarnię, wiec najpierw musimy tam zrobic porządek, żeby moc tamte rzeczy wstawić. I ciagle za mało czasu... jak mój pracuje na popołudnie to nic nie można zrobic, bo z rana to za mało czasu. A jak rano to tez wiecznie coś do zrobienia, albo trawę wykosić, albo krzewy obciąć (to dosłownie co tydzień trzeba :/), czy zakupy jakies, lekarz i tak w koło... Mam nadzieje, ze może w tym tygodniu coś uda się zrobic. Ale we wtorek mamy lekarza i dentystę, w środę mój idzie na południe, bo na pogrzeb znajomego rodziny chce pójść. Zobaczymy... Mnostwo rzeczy do zrobienia a czasu brak :p

Do góry