G
gosc12
Gość
Nie wiemy do końca. Mąż chce Przemka ale jakoś nie możemy się dogadać. Może nas olśni jak zobaczymy tego księcia![]()
Wtedy na pewno będziecie pewni które imię bardziej pasuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiemy do końca. Mąż chce Przemka ale jakoś nie możemy się dogadać. Może nas olśni jak zobaczymy tego księcia![]()
27 urodzinyKtóre to będą ? Już będziemy mogły świętować nasze urodziny jak należy![]()
Dosc sporo.. :/Haha. Nie słyszałam jeszcze o uczuleniu na kaczki ☺ ale kto wie? Dużo ich było?
Cholera wie co to bylo.. :/Podobno w ciąży mogą się pojawić jakieś nowe alergie itd![]()
Dokładnie27 urodzinyurodziny z maluchem w domu i piwkiem/winkiem w ręcę jak pójdzie spać
![]()
No smieszne,ale kto wie... nie wiem co to bylo ,moze pierze ich bo wszedzie latalo,moze ich kupa bo bylo jej strasznie duzo.. moze rozowa lilia wodna.. nie wiem..Możliwealbo na coś co rosło w tym miejscu. Śmiesznie by było mieć alergię na kaczki. Ale u Ciebie to już wszystko możliwe i wcale bym się nie zdziwiła [emoji23]
Wysle ci privaSerio?co masz ciekawego? Może się zainspiruje
![]()