reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczyny ;)
Mala ma 2050g ;) ogolnie z nia wszystko ok.. serduszko tez :) moja szyjka ma 2/2.5cm jest miekka ale zamknieta,mam odpoczywac i zapisal mi zelazo mam brac jedna tabletke dziennie. Oczywiscie kupilam cos :p
I taka skrzyneczke do lazienki na malej pierdolki ;) a moja starsza oburzona ze dlaczego Michalinka ma osobno wszystko i dla siebie ,a ona musi ze mna sie dzielic :DZobacz załącznik 867619 Zobacz załącznik 867620
To już duzy aniołek ❤️
Śliczna skrzynka :):) trzeba było kupić dwie :D siostra by nie była zazdrosna :D
A nie masz zdjęcia małej ?:)

reklama
Pisaliście ostatnio o pieluszkach muslinowych, ze takie drogie koło 30zl. Ja dziś znalazłam w rossmanie 3szt za 2,50€ w Polsce tez powinny być, tylko pytanie w jakiej cenie...
IMG_0108.JPG

IMG_0110.JPG

Załączniki

• IMG_0108.JPG
    IMG_0108.JPG
    2,2 MB · Wyświetleń: 266
  • IMG_0110.JPG
    IMG_0110.JPG
    1,5 MB · Wyświetleń: 261
Ale może przepiszą inne tabletki. Które nie będą wywoływać tych krwotoków. Może po prostu źle dobrane. To długo te wyniki ://
Przychodzą poczta, zwykle w ciągu paru dni, ale wizyty w labolatorium mam co 6 tyg, od kolejnej już co 2 maja być, normalnie wcale mnie to nie cieszy, bo nie dość, ze do gin trzeba będzie częściej jezdzic to jeszcze tam. Ale w tym przypadku chciałabym Przynajmiej wiedzieć czy coś się poprawia z ta anemia :p

Od 14 w domu leżalas cały czas ? To już od wtedy Ci się szyjka skraca ? Biedna :( współczuję.. to ja marudzę , że 2/3 tygodnie muszę leżeć.. że możliwy mam szpital .. a ty tyle czasu już wytrzymałas. A ile ma teraz twoja szyjka ? ile masz do szpitala km ? Ja też będę daleko od domu leżeć gdyby mnie skierował. I rodzić też tam bede. Mam 50km
No już od wtedy szyjka była krótka więc kazano mi leżeć. Ale jakos się trzymała na tych 2.7 cm. Teraz się skrocila u mojego gina do 1.6 cm jakoś, ale w szpitalu wyszło że ma 2.2 cm, także na razie obserwują. Najważniejsze że jest zamknięta. A wczesniej miedzy 6 a 9 tygodniem mialam plamienia wiec tez lezałam. Tak na prawdę całą ciążę leżę, no ale czego się nie zrobi dla tej małej istotki, która się w nas rozwija.

Przychodzą poczta, zwykle w ciągu paru dni, ale wizyty w labolatorium mam co 6 tyg, od kolejnej już co 2 maja być, normalnie wcale mnie to nie cieszy, bo nie dość, ze do gin trzeba będzie częściej jezdzic to jeszcze tam. Ale w tym przypadku chciałabym Przynajmiej wiedzieć czy coś się poprawia z ta anemia :p
Jeszcze trochę i będą z głowy te wizyty :) zaczną się nowe [emoji23]

reklama
Do góry