madziula92
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego :*Dziękuje [emoji182][emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszego :*Dziękuje [emoji182][emoji173]️
Ppppp
Mi w calebuuu
Nie martw się jedne mają pełne piersi w ciąży a inne tygryska na tyłkuZrobiły się pelniejsze. Ale cudów nie ma [emoji30]. Zostałam oszukana .. podobno w ciąży rosną .. [emoji24]
Mi z miseczki E podskoczyly do H/I :/Zrobiły się pelniejsze. Ale cudów nie ma [emoji30]. Zostałam oszukana .. podobno w ciąży rosną .. [emoji24]
Ja mialam rozmiar B a teraz mam prawie CMi z miseczki E podskoczyly do H/I :/
Zmaleja zmaleja.. tak jak pisalam moje wygladaly jak suszone sliwki.. i to wcale nie bylo apetyczne.. :/ tygryska tez mam na brzuchu..Nie martw się jedne mają pełne piersi w ciąży a inne tygryska na tyłkujak cię to pocieszy to pełne piersi raczej potem zmaleją a twój [emoji234] na tyłku zostanie [emoji23][emoji23] taka pamiątka [emoji23] ja też mam już cały brzuch jak tygrys [emoji23]
Haha [emoji23] dzięki ! Od razu mi lżej [emoji28]Nie martw się jedne mają pełne piersi w ciąży a inne tygryska na tyłkujak cię to pocieszy to pełne piersi raczej potem zmaleją a twój [emoji234] na tyłku zostanie [emoji23][emoji23] taka pamiątka [emoji23] ja też mam już cały brzuch jak tygrys [emoji23]
A mi z małego B na Pełne B.Mi z miseczki E podskoczyly do H/I :/