E
Ewka34
Gość
Hyhyhy do mnie nikt nie pisze ani nie dzwoniA u mnie zostało kilkoro znajomych, garsteczka, jak widać tych prawdziwych![]()
Nie czekaj.. mam przyjaciolke z Krakowa ktora jako jedyna do mnie dzwoni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Hyhyhy do mnie nikt nie pisze ani nie dzwoniA u mnie zostało kilkoro znajomych, garsteczka, jak widać tych prawdziwych![]()
Nie jest dziewczeca ❤❤❤ super!!U mnie dzisiaj taka niespodzianka. Wygrałam konkurs w gazecie, nawet nie wiedziałam. Wysłałam zgłoszenie na odwal się a tu proszę jaka miła niespodziankataka trochę dziewczęca ta karuzela dla mojego syna, ale nie będę narzekać. Przyda się!
Super! Gratulacje! [emoji16]U mnie dzisiaj taka niespodzianka. Wygrałam konkurs w gazecie, nawet nie wiedziałam. Wysłałam zgłoszenie na odwal się a tu proszę jaka miła niespodziankataka trochę dziewczęca ta karuzela dla mojego syna, ale nie będę narzekać. Przyda się!
A nie przywiezie Ci czystego razem z ubrankami na wyjście ? Ja spakowałam kocyk , ale będę go używać w szpitalu. A na wypis naszykowalam ubranka w folię strunowa , w drugą kocyk i pieluszkę bambusowa. Bo nie wiem jaka będzie pogodaHyhyhy moj sie pytal czy do nosidelka ma cos wziasc w razie cos,czy mu cos przygotuje..mowie ze nie bo kocyk mam spakowany![]()
Masz nasHyhyhy niom.. mialam kiedys ale usunelam.. i gdy usunelam,nie mam znajomych,bo wszyscy na fb siedzieliale mam to gdzies
![]()
Hyhy nieA nie przywiezie Ci czystego razem z ubrankami na wyjście ? Ja spakowałam kocyk , ale będę go używać w szpitalu. A na wypis naszykowalam ubranka w folię strunowa , w drugą kocyk i pieluszkę bambusowa. Bo nie wiem jaka będzie pogoda![]()
FajnaU mnie dzisiaj taka niespodzianka. Wygrałam konkurs w gazecie, nawet nie wiedziałam. Wysłałam zgłoszenie na odwal się a tu proszę jaka miła niespodziankataka trochę dziewczęca ta karuzela dla mojego syna, ale nie będę narzekać. Przyda się!