reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny , ale wy piszecie ! 50 stron miałam do przeczytania :) jakie piekne kupujecie dodatki do wózeczków i łóżeczek i te smoczki z imieniem .

A mi sie udało sprzedać wózek po bliźniakach na olx , kiedy juz sie prawie poddałam bo był dzień przed końcem oferty - w koncu udało sie !! Super troche więcej bede miała miejsca. I dzwoniła firma od mebelków dla małej , ze przyjadą we wtorek ,hmmm tylko zanim my he złożymy to z miesiąc sobie poleżą .

reklama
Az zachcialo mi sie wychodzic za mąż [emoji23] [emoji23] [emoji23]
A ślub masz przed sobą dopiero ? Nie szukasz koleżanek na wieczór panieński ?? [emoji23][emoji23]

Dziewczyny chciałam ładnie pomrugac oczami do męża.. on mi mowi " jakie ty masz oczęta .. " i z tym brzuchem i gabarytami poczułam się jak smoczyca ze Shreka .. [emoji23] była tam taka scena jak ona tak mrugała do osła i tak to właśnie wyglądało u nas [emoji23]

A wg wczoraj w szpitalu powiedzieli, ze tata moze spac z nami w pokoju jak już urodze, ale pod warunkiem, ze będą mieli miejsce, także mnie to miło zaskoczyło :) Tylko raczej nie ma co się nastawiać na to, bo np wczoraj nie było żadnego wolnego pokoju, żeby mogli nam pokazać jak wygladaja sale :p

U nas taka sala pojedyncza kosztuje 15 zł na dzień i ktoś kto z nami śpi musi tam być 24h żeby nie było tak że na pół dnia zostajemy same. Bo położne tylko zaglądają do sali a nie mogą być przy nas cały czas. Jak jesteśmy na podwójnych salach to jedna drugą pilnuje w razie czego. Jak jedna zasłabnie to druga dzwoni po pomoc.

A ślub masz przed sobą dopiero ? Nie szukasz koleżanek na wieczór panieński ?? [emoji23][emoji23]

Dziewczyny chciałam ładnie pomrugac oczami do męża.. on mi mowi " jakie ty masz oczęta .. " i z tym brzuchem i gabarytami poczułam się jak smoczyca ze Shreka .. [emoji23] była tam taka scena jak ona tak mrugała do osła i tak to właśnie wyglądało u nas [emoji23]

Heh. Nie wiem czy kojarzysz scenę z którejś części Madagaskaru gdy pewien hipek komplementuje hipke-chyba Glorie i mówi jej: jesteś taaaaka.... taaaakaa... duża... <3

To ja wczoraj też usłyszałam od dziewczyny która przyjechała po porodzie forum mnie na salę że skurcze dostała o 2 w nocy o 3 była w szpitalu o 4 przebili pęcherz bo rozwarcie 7 cm a 4:17 jej synek byl już na świecie :) czyli tak jak mowilysmy każda kobieta przechodzi poród indywidualnie :)ale taki poród to marzenie :):):)

Dziewczyny a tak spytam. Jak oni przebijają pęcherz? Tzn czym? Bo u mnie poród zaczął się od odejścia wód to nawet nie wiem.

IMG_0351.JPG

Takie sobie mamusia strzeliłam warkoczyki hah [emoji5]

Załączniki

• IMG_0351.JPG
    IMG_0351.JPG
    365,1 KB · Wyświetleń: 256
reklama

Jak to dopiero? Jestem mloda duchem [emoji23]

Slub mysle, ze jak dzidzius troche podrosnie wiec do tego czasu jeszcze zdaze Was zaprosic :D

Do góry