Mikasa7
Fanka BB :)
Jadeeeee, a dokąd?Zapraszam do mnie jeszcze zostało![]()
Ja dziś zrobiłam na kolację kluski leniwe z bułeczki tarta i cukrem kokosowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadeeeee, a dokąd?Zapraszam do mnie jeszcze zostało![]()
Otwórz drzwi, za 5minut jestem [emoji23]Zapraszam do mnie jeszcze zostało![]()
Jadeeeee, a dokąd?
Ja dziś zrobiłam na kolację kluski leniwe z bułeczki tarta i cukrem kokosowym![]()
Ja mialam na obiad leniwe ale z garmazerkiJadeeeee, a dokąd?
Ja dziś zrobiłam na kolację kluski leniwe z bułeczki tarta i cukrem kokosowym![]()
Oj kawałek, z okolic Gdyni jestem...ekstra koleżankę mam z Zielonej Gory, dokladnie z Sulechowa.... jak będę to wpadnę na tortillePoznań Kochana Poznańdaleko masz ?
A ktory masz tydz bo mi przyszlo w srode to mialam 34+4 chyba..A ja ciągle nie dostałam info z rossmanaPani przy kasie mówi że nie pokazuje jej w kasie przy skanowaniu kodu karty informacji
logowałam się na stronę i jak byk mam małą zarejestrowaną.
Sulechow mam bliskoOj kawałek, z okolic Gdyni jestem...ekstra koleżankę mam z Zielonej Gory, dokladnie z Sulechowa.... jak będę to wpadnę na tortille![]()
Popieram ja też mialam bóle pleców i dziwne ucisku w psioszce i przez to wylądowałam w szpitalu ale teraz jestem spokojniejsza i odliczam każdy dzień żeby jak najdłużej maleństwo było w brzuszkuMoim zdaniem to nie jest zbytnie panikowanie, po prostu ciąża to stan w którym moim zdaniem każde niepokojące i większe objawy należy sprawdzić u lekarza w szpitalu, ale kwestia podejściatak nawet lekarz powiedział, że należy wszystko sprawdzać. U mnie bez problemu poszłam na SOR i zrobili mi ktg bez położenia w szpitalu i pretensji żadnych nie mieli. Ale wisodmo, może rzeczywiście to „tylko” te przepowiadające. Zrobisz jak uważasz
![]()