reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Może się rozpogodzi chociaż na chwilę[emoji4]
To i tak będzie takie bajoro że nie będzie jak stanąć.. bo to na stadionie.. krok od załamki czekałam na tą imprezę rok ..
Poznaliśmy się z mężem właśnie na dniach gminy i mamy sentyment zawsze chodzimy i tańczymy tak jak za pierwszym razem .. myślałam że dziś chociaż usiądziemy tam i powspominamy a tu dupa [emoji58][emoji58]

reklama
Dzień dobry Dziewczęta.
Wczoraj rzuciłam się na robienie tarty dla mamy na imieniny i kilka babeczek na dzień ojca dla teścia. Wszystko domowe :) Trochę smaku wam narobię.
IMG_20180623_002152.jpg

Załączniki

• IMG_20180623_002152.jpg
    IMG_20180623_002152.jpg
    987,7 KB · Wyświetleń: 383
To i tak będzie takie bajoro że nie będzie jak stanąć.. bo to na stadionie.. krok od załamki czekałam na tą imprezę rok ..
Poznaliśmy się z mężem właśnie na dniach gminy i mamy sentyment zawsze chodzimy i tańczymy tak jak za pierwszym razem .. myślałam że dziś chociaż usiądziemy tam i powspominamy a tu dupa [emoji58][emoji58]
O kurcze..
To taka sentymentalna warta cukrowa miała być[emoji4]

A ja za każdym razem jak jedziemy to mamy 2 tygodnie upałów. No niestety to ruletka. Ale ja np ze względu na tłumy nie lubię tam jeździć dlatego jednak wolę Włochy:)

Zależy tez jakie miejscowości nad polskim morzem i jaki miesiąc. Są takie gdzie jest garstka ludzi, małe miejscowości rybackie, gdzie w czerwcu jest super :) ale wiaodmo, za granice tez lubię bardzo i wiele zwiedziłam, ale sentyment do polskiego Bałtyku jest ogromny z mojej strony :)

reklama
Do góry