G
gosc12
Gość
Dziewczyny gdzie się zmienia termin porodu w karcie Rossman ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zamawiam jeden mniejszy. Nie taki na szerokość łóżeczka. To mi wejdzie do wózka i do kinderkrafta-lezaczka jak będę chciała, żeby kilku nie zamawiaćTen klin też bym musiała jeszcze zamówić. Do wózka też. Hmmm![]()
Jeśli chodzi o pampersy wogole.Ile sztuk pieluszek bierzecie do szpitala ?![]()
Mmm chałwowe? To musi być pyszneKażda o słodkościach to i mnie pieczenie czeka. Cora zazyczyla sobie ciasto chalwowe...
Jedz na wszelki wypadek do szpitala... Kurde... Żeby to nie wody... Ale popuszczenie moczu, a uciekanie wód płodowych to zupełnie inne uczucie...Dziewczyny.. wlasnie nie zdarzylam do ubikacji (jedyneczka niby)ale cos za duzo tego poszlo.. bo jak juz zdjelam mokre spodnie to luchnelo do ubikacji ,nie tak jak zwykle siadam na kibelek i leci.. cholera.. a z kolei nie bylo to tak jak 14 lat temu chyba.. wystraszylam sie serio.. :/
Jaki avatarekTeż czasem robię 3 bit tylko taki inny przepis bez bitej śmietany i dodatkowo jest biszkopt kakaowy , pewnie z bitą śmietaną jeszcze lepszy![]()
chyba nie można zmienicDziewczyny gdzie się zmienia termin porodu w karcie Rossman ?![]()
No wlasnie czulam taki upust dosc spory ,nie jak mocz.. :/ a od kiedy zaczynaja byc bole?Jedz na wszelki wypadek do szpitala... Kurde... Żeby to nie wody... Ale popuszczenie moczu, a uciekanie wód płodowych to zupełnie inne uczucie...