reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No kwestia osobista hah, ja tam nie uważam żeby było dziecinne, po prostu bardziej zajawka taka kulturalna [emoji5][emoji16] ja i tak już jak nastolatka wyglądam z tymi swoimi 23 także różnicy to nie zrobi, tatuaże, warkoczyki, będę nietypowa mamusia :) i tak do 40 lat na pewno hah, mała będzie miała koleżankę na balety, a nie mamę :D

Dokładnie :D
Jak kto woli [emoji16]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moim zdaniem w tym tyg to normalne, że podają sterydy. Każde dziecko inaczej się rozwija, tydzień to tylko tydzień. Także pewnie i nawet do 36+0 podają sterydy
A orientujesz się jak to jest z tymi sterydami w końcu ? Bo ostatnio czytałam , że po podaniu działają tydzień .. to jak mi podali w 27/8 tygodniu. To do 32 czy 33 jak bym nagle zaczęła rodzić to już nie działają i płucka dziecka nie są rozwinięte ? Czy rozwijają już normalnie na stałe ?

A co na to Bartek ? Mój to by chyba zawału dostał jakby mnie nie mógł tarmosić za miękkie włosy [emoji23]
No i jeszcze jeśli mogę dodać to jesteś ładną kobietą i wydaje mi się że odejmie ci uroku, będziesz wyglądała mniej sympatycznie i chyba bardziej męsko [emoji16][emoji16] ale to też chyba kwestia gustu i tego że mi się to po prostu nie podoba [emoji23]
Oczywiście nie obraz się [emoji8]
No szkoda mi by było takie włosy niszczyć. Ma taką urodę dziewczęca , naturalna. Ale warkoczyki chyba też by pasowały. Odebrały by jej ta dziewczęcość ale do niej taki styl pasuje. Właśnie te tatuaże itp. Ale mogę się mylić [emoji23]

reklama
Do góry