G
gosc12
Gość
Kurcze.. ciekawe jak z beżowym ale pewnie też będą jakieś problemy :///Ja mam bialy i robi sie zolty. Tez go juz doczyscic nie moge a to dopiero rok...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze.. ciekawe jak z beżowym ale pewnie też będą jakieś problemy :///Ja mam bialy i robi sie zolty. Tez go juz doczyscic nie moge a to dopiero rok...
Tak jest u mnie że patrzą na tygodnie skończone nie wiem jak u ewki [emoji57] no i nie wiem do którego momentu dają sterydy [emoji39]Aha no tak. To dobrze, że tak patrzą. Przynajmniej dostanie sterydyjeden dzień do przodu i by już nie dali :/
I możliwe , że te bóle doprowadziły do rozwarcia ? :/Nie mam niby skurczy na ktg,ale czuje ucisk na dole i klucia w szyjce..![]()
No tak. Wszystko od szpitala zależy.. ale jak chyba jest np.35+5 czy +6 to już pewnie liczą jako 36 , ale nie jestem pewnaTak jest u mnie że patrzą na tygodnie skończone nie wiem jak u ewki [emoji57] no i nie wiem do którego momentu dają sterydy [emoji39]
Ja muszę swój telefon wymienić, bo mi wczoraj plecak wypadł z rąk i poszła szybka, kutwa, 3 raz w ciągu roku. Stwierdziłam, że nie będę wymieniała kolejny raz i wydawała 140 zeta, tylko kupię sobie jakieś małe gówienko, 4 calowe, bo ja nie potrzebuję zabawkiJeszcze mój cudowny mąż stwierdził, że jednak weźmie mi ten nowy telefon gdzie mówiłam mu żeby na razie się wstrzymać bo mój mimo że dwa lata to się ani nie wiesza ani nic. Super śmiga. To stwierdził że jak Maja się urodzi to może być gorzej z ratami bo kolejna osoba na utrzymaniu. I woli mi wziąć wcześniej. będę miała wcześniejszy prezent na urodziny. Ehhh Ci faceci.
Kobitko, Tobie byłoby fajnie w tych czarno-białychNo kwestia osobista hah, ja tam nie uważam żeby było dziecinne, po prostu bardziej zajawka taka kulturalna [emoji5][emoji16] ja i tak już jak nastolatka wyglądam z tymi swoimi 23 także różnicy to nie zrobi, tatuaże, warkoczyki, będę nietypowa mamusiai tak do 40 lat na pewno hah, mała będzie miała koleżankę na balety, a nie mamę
Dokładnie![]()
Trzymaj się tam kobieto, odpoczywaj, nie stresuj się, medytuj... przesyłam pozytywne fluidyMowilam o tych twardnieniach i ze boli mnie na dole mocno.. i dostane twraz magnez dozylnie
Wiesz mozliwe ze te klucia, bo tydz temu mialam zamknieta ,a klucia takie mega mocne mam od tyg wlasnie.. i teraz rozwarcie..I możliwe , że te bóle doprowadziły do rozwarcia ? :/