G
gosc12
Gość
Asparagin mówisz. To może sobie kupię i wypróbuję![]()
.. ale po tym magnezie przeszły mi też skurcze łydek. Może i tobie pomoże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asparagin mówisz. To może sobie kupię i wypróbuję![]()
No takNa NFZ nie ma już USG , no chyba że bym poszła prywatnie , z synkiem też tak miałam w 32 tyg ostatnie USG . Zobaczę najpierw jak wyjdzie mi z wizytą czy dam radę się zapisać żeby odrazu na początku lipca mi zrobiła gbs, jak nie to wtedy pójdę prywatnie a jak bym poszła prywatnie gdzieś żeby gin mi pobrał wymaz to przy okazji wtedy i USG bo tak szkoda 100-150 zł płacić żeby tylko zrobił wymaz jak może i odrazu USG![]()
W przyszły poniedziałekA kiedy masz wizytę z USG ?
Ja to nie wiem czy jeszcze pójdę na USG
Ja idę w środę na wizytę i też dowiemy się ile mały ważyW przyszły poniedziałekbo miałam ostatnie 4 czerwca. Między jedną a drugą wizyta z USG miałam dwa badania na fotelu więc teraz zmierzy szyjkę i przy okazji zobaczymy co tam u malej słychać. Bo minely 4 tygodnie
A cieszę się bo będę z K więc razem sobie podpatrzymy. Pewnie znowu będzie schowana w lozysko ale przynajmniej się dowiemy ile waży [emoji173]️
Ja bym chyba poszła na twoim miejscu, nawet z czystej ciekawości czy wszystko wporzadku, bo na koniec różnie może być .. chyba , że już urodzisz na początku lipca to nie będzie kiedy [emoji7]
Pierwszy [emoji16] ale brałabym ten co jest dostępny od ręki[emoji16]Dziewczyny wiem że problem wszech czasów, ale potrzebuje pomocy !!
Który kolor ładniejszy??
Mi się podoba chyba bardziej pierwszy... Ale na niego miesiąc oczekiwania, a ten drugi dostępny od ręki...
Zobacz załącznik 870668Zobacz załącznik 870669
No właśnie dlatego mam dylemat i potrzebuje Waszej pomocy [emoji23][emoji23]Pierwszy [emoji16] ale brałabym ten co jest dostępny od ręki[emoji16]
A który jesteś tydzień ?Ja idę w środę na wizytę i też dowiemy się ile mały ważyi co tam słychać
![]()
Mnie bardziej podoba się chyba drugiDziewczyny wiem że problem wszech czasów, ale potrzebuje pomocy !!
Który kolor ładniejszy??
Mi się podoba chyba bardziej pierwszy... Ale na niego miesiąc oczekiwania, a ten drugi dostępny od ręki...
Mi pierwszyDziewczyny wiem że problem wszech czasów, ale potrzebuje pomocy !!
Który kolor ładniejszy??