Lustysia
Fanka BB :)
Aaa... bo pisalas 7s i nie wiem co mialas na myśli za markęHah wiem wiem, ale myślałam, że też o samsungach wspominałaś i dlatego tak napisałam [emoji5][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa... bo pisalas 7s i nie wiem co mialas na myśli za markęHah wiem wiem, ale myślałam, że też o samsungach wspominałaś i dlatego tak napisałam [emoji5][emoji16]
A nie masz możliwości znieczulenia przy porodzie sn? U mnie w szpitalu nie ma ale myślę, że chyba bym się i tak nie zdecydowała. Wczoraj rozmawiałam, z mamą koleżanki mojej Natalki i ona dwoje dzieci urodziła ze znieczuleniem i sobie chwaliła. Ale podobno ważne jest żeby było ono podane w odpowiednim czasie jak się robi rozwarcie i wtedy najgorzej boli, bo jak za późno to można skurczów partych nie czuć.Ojej ile bym dała żeby nie czuć że rodzęte bóle krzyżowe podobno są okropne.
To lepiej sobie nie wyobrażaj bo nie dasz rady☺ dopóki nie przeżyjesz tego ☺Wiem, że bardziej. Ale ból jak przy okresie tylko sporo mocniejszy tak ? Pytam heh. Bo nie mogę sobie wyobrazić bólu porodowego. Gdzie boli jak i wgl
A ja dopiero od dzis a mam 35 tydzJa mam od paru miesiecy takie brazowenigdy takich nie mialam
![]()
U mnie tak samo [emoji14]Ewka mi już się wyglądowo pozmieniało dość dawno jesli cię to pocieszyciemnieją, pojawiają się plamki, grubieją..... tak to wygląda
Do którego cm rozwarcia jest ból do zniesienia. Kiedy zaczyna się robić na prawdę ciężko ? I chyba od tego momentu jak już bardzo boli to trwa długo ? Bo już później z bólu nie ma się sily, a trzeba przeć..
Niedlugo mi zajma pol cycaA ja dopiero od dzis a mam 35 tydz![]()
Ja biorę luteinę pod językMoze byc... zawsze myslalsm ze doustna luteina jest na wywolanie okresu.. [emoji23] tak mi podawano..
Pochwal się jutro rzeczamiMy dopiero wracamy, męczący, ale super Dzien. Pozwiedzalismy stare miasto Limburg an der Lahn, mega mi się podobało, bo tak spokojnieNie to co u nas w mieście... Pogoda była idealna, koło 20 stopni, Wiec przyjemnie sie spacerowało
Mamy już furę dla naszej księżniczki, farby do pomalowania jej pokoju, kołderki i pare innych rzeczy dla mnie do szpitala i nie tylko [emoji14] do tego dostaliśmy karton ubranek dla małej od sąsiadów cioci i wujka
mniej więcej za godzinę powinnismy być w domu, a jutro znowu musimy wczesnie wstać, bo mam wizytę w labolatorium. Doczytam Was jutro, bo teraz padam jak mucha.
Dobrej nocy życzę ;*